Etsi tältä sivustolta

Yrityksille

FC Hongan tahtotila on antaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen.  

Tuemme juniorirahastomme kautta vuosittain kymmeniä honkalaisia perheitä. Lahjoitetut varat ohjataan lyhentämättöminä pelaajien tukemiseen. Tukea voivat hakea kaikki FC Honka ry:n juniorijoukkueiden pelaajat.


Yritykset juniorirahaston tukijoina

Otamme vastaan lahjoituksia yrityksiltä ja yhteisöiltä. Yrityslahjoitus on erinomainen tapa osoittaa yhteiskuntavastuullisuutta. Tukemalla FC Hongan juniorirahastoa olette mukana tärkeässä työssä eli lisäämässä liikuntaa ja toteuttamassa lasten ja nuorten unelmia, tasavertaisesti kaikille.

FC Hongan ydintoiminta eli jalkapallo ja lasten ja nuorten liikuttaminen, on itsessään vastuullista ja vaikuttavaa työtä, joka lisää lasten ja nuorten hyvinvointia sekä parantaa terveyttä. Joukkueeseen kuuluminen turvallisessa toimintaympäristössä vahvistaa mielenterveyttä, luo tärkeää ryhmään kuulumisen tunnetta lapsille ja nuorille ja parhaimmillaan ennaltaehkäisee syrjäytymistä. FC Hongan juniorirahaston tuella yhä useammalla lapsella ja nuorella on mahdollisuus tavoitella omia unelmiaan jalkapallon parissa!

Lahjoita juniorirahastoon


Ole yhteydessä niin pohditaan, kuinka yrityksenne voisi parhaiten olla mukana tukemassa tärkeää työtä:

Toiminnanjohtaja Petri Harainen: petri.harainen@fchonka.fi

Hallinto- ja viestintäpäällikkö Annariina Seppä: annariina.seppa@fchonka.fi

Back to top