Leirit

Seura järjestää leiritoimintaa pääasiassa koululaisten loma-aikoina. FC Hongan leireille ovat tervetulleita kaikki seuran omat ja muiden seurojen jäsenet, avointen leiripaikkojen puitteissa.

Suurimmat ja monipuolisimmat seuran organisoimat leirit FC Honka järjestää kesällä. Leirejä järjestetään tuolloin kokopäivä- ja osapäiväleirien muodossa sekä erilaisin teemoin.  Lisäksi joukkueet ja ikäluokat järjestävät omaan vuosikalenteriinsa kirjaamiaan harjoitus- ja pelileirejä sekä kotimaassa että ulkomailla.

FC HONGAN KESÄLEIRIT 2020

FC Honka järjestää laadukkaan kattauksen kesäleirejä kesäloman ensimmäisillä viikoilla Tapiolan Urheilupuistossa (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo). Leirivalikoimassa on lapsiurheiluvaiheen kaikkien ikäluokkien pelaajille innostava ja toiminnallinen vaihtoehto. Leirien ohjelmaan kuuluu päivittäin kaksi harjoitusta, ruokailu ja riittävästi valvottua vapaa-aikaa! Leireillä valmennuksesta vastaavat FC Hongan lapsiurheiluvaiheen päätoimiset ikäluokkavastaavat, Future Coachit ja naisten Liigajoukkueen pelaajat. Leirien hinnat sisältävät valmennuksen, olosuhteet, ruokailut ja vakuutukset. Tervetuloa mukaan!

Vallitseva tilanne vaikuttaa leirin organisointiin merkittävästi. Nykyinen 10 henkilön kokoontumisrajoitus on laajenemassa 50 henkilöön 1.6.2020 alkaen toistaiseksi. Ulkoliikuntapaikkoja voidaan käyttää ohjattuun ja valvottuun harrastustoimintaan. Leiritoiminta on toteutettava lähikontakteja välttäen. Valtioneuvoston ja Palloliiton ohjeistukset mahdollistavat siis FC Hongan kesäleirien järjestämisen.

  • Kesän 2020 kesäleirien maksimi pelaajamäärät ovat 44 pelaajaa. Jokaisella leirillä on 6 valmentajaa, jolloin pysytään 50 henkilön maksimimäärässä.
  • Osallistumisesi varmistat ilmoittautumalla leirille ja maksamalla osallistumismaksun. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Ilmoittautumisen voi perua maksutta 15.5.2020 klo 12:00 asti, jolloin osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä. Sairastumis- tai loukkaantumistilanteissa palautamme osallistumismaksut päivä kohtaisesti  lääkärintodistusta vastaan. Mikäli osallistuja on asetettu viranomaisen päätöksellä karanteeniin voidaan osallistumismaksu palauttaa päivä kohtaisesti todistusta vastaan.
  • Leiriläisten ruoat tilataan valmiiksi yksilöpakattuina ja ruokailu toteutetaan Tapiolan Urheilupuiston Stadionin lehtereillä noudattaen valtioneuvoston ohjeistuksia etäisyyssuosituksista.
  • Kesäleirien 2020 harjoitukset toteutetaan taitoharjoitteluun painotettuna, jotta pystymme välttämään lähikontakteja

Leireille ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjeistus leirien toimintatavoista ja säännöistä, joita jokaisen tulee sitoutua noudattamaan. Ohjeistukset käydään läpi pelaajien kanssa myös ensimmäisenä leiripäivänä.

Honkaleiri 1.-5.6.2020 ja 8.-12.6.2020
TUP 2 Puma Future Arena
”Me Ollaan Honka”
PT11-PT14 ikäluokat
Honkaleiri on päivähoitoleiri, jossa toimintaa on klo 9-15 välisenä aikana.
Valmentajat ottavat vastaan leiriläiset klo 8:30 alkaen ja pitävät leiriläisistä huolen aina 15:30 asti.
Leirillä on kahdet harjoitukset joka päivä, aamupäivällä ja iltapäivällä.
Leiriläisille tarjotaan maukas ja täyttävä lounas joka päivä.
Leirin hinta: 130€
Ilmoittaudu tästä ensimmäiselle viikolle (1.-5.6.2020)
Ilmoittaudu tästä toiselle viikolle (8.-12.6.2020)

Taitoleiri 1.-5.6.2020
TUP 1TUP3
”Laji-iloa oppimisesta”
P09 ja P10 Keltaiset, Vihreät ja Valkoiset
T09 Leijonatytöt ja T10 Lumileopardit
Taitoleiri on pelaajakehitysleiri, jossa toimintaa on klo 10-14 välisenä aikana.
Leirillä on kahdet harjoitukset joka päivä, aamupäivällä ja iltapäivällä.
Leiriläisille tarjotaan maukas ja täyttävä lounas joka päivä.
Leirin hinta 130€
Ilmoittaudu tästä

Talenttileiri 8.-12.6.2020
TUP 1
”Intohimona taito”
P09 ja P10 Pre-Akatemiat ja Mustat
Talenttileiri on pelaajakehitysleiri, jossa toimintaa on klo 10-14 välisenä aikana.
Leirillä on kahdet harjoitukset joka päivä, aamupäivällä ja iltapäivällä.
Leiriläisille tarjotaan maukas ja täyttävä lounas joka päivä.
Leirin hinta: 130€
Ilmoittaudu tästä

Yhteistyössä