Leirit

Seura järjestää leiritoimintaa pääasiassa koululaisten loma-aikoina. FC Hongan leireille ovat tervetulleita kaikki seuran omat ja muiden seurojen jäsenet, avointen leiripaikkojen puitteissa.

Suurimmat ja monipuolisimmat seuran organisoimat leirit FC Honka järjestää kesällä. Leirejä järjestetään tuolloin kokopäivä- ja osapäiväleirien muodossa sekä erilaisin teemoin.  Lisäksi joukkueet ja ikäluokat järjestävät omaan vuosikalenteriinsa kirjaamiaan harjoitus- ja pelileirejä sekä kotimaassa että ulkomailla.


FC HONGAN KESÄLEIRIT 2021  

FC Honka järjestää laadukkaan kattauksen kesäleirejä koulujen kesäloman kahdella ensimmäisellä viikolla Tapiolan Urheilupuistossa (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo). Leirivalikoimassa on lapsiurheiluvaiheen kaikkien ikäluokkien pelaajille innostava ja toiminnallinen vaihtoehto.  

Leirien ohjelmaan kuuluu päivittäin kaksi jalkapalloharjoitusta, ruokailu ja riittävästi valvottua vapaa-aikaa! Leireillä valmennuksesta vastaavat FC Hongan lapsiurheiluvaiheen päätoimiset ikäluokkavastaavat ja seuran muita koulutettuja valmentajia. Leirin hinta sisältää valmennuksen, olosuhteet, ruokailut ja vakuutukset. Tervetuloa mukaan!  

Vallitseva koronatilanne vaikuttaa leirin organisointiin merkittävästi ja noudatamme FC Hongan kesäleireillä viranomaisten ohjeita.  

Osallistumisesi varmistat ilmoittautumalla leirille ja maksamalla osallistumismaksun. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli viranomaisrajoitukset määrittelevät ryhmäkoon suunniteltua pienemmäksi niin leiriläiset valitaan ilmoittautumisjärjestyksen mukaisesti. 

Osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä, mikäli ilmoittautuminen perutaan 7.5.2021 klo 12:00 mennessä. Ilmoita peruuntumisesta osoitteeseen toimisto@fchonka.fi. Sairastumis- tai loukkaantumistilanteissa palautamme osallistumismaksut päiväkohtaisesti lääkärintodistusta vastaan. Jos leiri joudutaan perumaan koronatilanteesta johtuen niin osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

Lähetämme leireille ilmoittautuneille ohjeistuksen, jossa käymme läpi leirien toimintatavat ja säännöt, joita jokaisen tulee sitoutua noudattamaan. Käymme ohjeistukset läpi pelaajien kanssa myös ensimmäisenä leiripäivänä.  

Huom! Kun teet ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Tarkista, että ilmoitat oikean lapsen leirille, mikäli perheestä on useampi lapsi rekisteröity myClubiin.  Ilmoittautumisohjeet videon muodossa.

 

LEIRIT JA ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen on päättynyt kesän 2021 leireille.

Honkaleiri 7.-11.6.2021 ja 14.-18.6.2021  
TUP 2 Puma Future Arena  
”Me Ollaan Honka”  
PT12-PT15 ikäluokat  (2012-2015 syntyneet)
Honkaleiri on päivähoitoleiri, jossa toimintaa on klo 9-15 välisenä aikana.  
Valmentajat ottavat vastaan leiriläiset klo 8:30 alkaen ja pitävät leiriläisistä huolen aina 15:30 asti.  
Leirillä on kahdet harjoitukset joka päivä, aamupäivällä ja iltapäivällä.  
Leiriläisille tarjotaan maukas ja täyttävä lounas joka päivä.  
Leirin hinta: 130 €  
Ilmoittaudu tästä viikko 1  
Ilmoittaudu tästä viikko 2  

Talenttileiri 7.-11.6.2021 
TUP 1  
”Intohimona taito”  
P10 ja P11 Pre-Akatemiat ja Mustat  
Talenttileiri on pelaajakehitysleiri, jossa toimintaa on klo 10-14 välisenä aikana.  
Leirillä on kahdet harjoitukset joka päivä, aamupäivällä ja iltapäivällä.  
Leiriläisille tarjotaan maukas ja täyttävä lounas joka päivä.  
Leirin hinta: 130 €  
Ilmoittaudu tästä talenttileirille 

Taitoleiri 14-18.6.2020 
TUP 1  
”Laji-iloa oppimisesta”  
P10 ja P11 Keltaiset ja Vihreät 
T10 Lumileopardit ja T11 Pantteriinat  
Taitoleiri on pelaajakehitysleiri, jossa toimintaa on klo 10-14 välisenä aikana.  
Leirillä on kahdet harjoitukset joka päivä, aamupäivällä ja iltapäivällä.  
Leiriläisille tarjotaan maukas ja täyttävä lounas joka päivä.  
Leirin hinta 130 €  
Ilmoittaudu tästä taitoleirille 


Lisätiedot:

Leena Lassila, toimisto@fchonka.fi, 020 730 4650

Yhteistyössä