Etsi tältä sivustolta

FC Hongan kasvatti Leon Vesterbacka siirtyy SJK:n organisaatioon

Julkaistu

Noin kymmenen vuotta FC Hongassa pelannut Leon Vesterbacka siirtyy SJK:n organisaatioon. Kuluvalla kaudella Leon on pelannut FC Hongan miesten edustusjoukkueessa. Nuorisourheiluvaiheessa Leon on ollut FC Hongan eri ikäluokkien akatemiajoukkueissa ja viime kaudella Leon pelasi Hongan P17 SM-joukkueessa, joka voitti Suomen mestaruuden.

Leon on myös edustanut U17-maajoukkueessa tällä ja viime kaudella.

Päävalmentaja Mika Väyrynen toivottaa tsemppiä jatkoon: “Olemme tyytyväisiä ja iloisia, että toimintamme ja arkemme on laadukasta ja pystymme yhdessä pelaajan kanssa auttamaan heitä eteenpäin urallaan. Leon on tehnyt paljon töitä ja osoittanut kesän aikana olevansa valmis ottamaan seuraavan haasteen vastaan. Menetämme hyvän pelaajan, mutta toivotamme Lekulle todella paljon tsemppiä ja menestystä uuteen seuraan!”

“Kiitos pelikaverit, valmentajat, kannattajat ja koko seurayhteisö! Honka on tarjonnut minulle 6-vuotiaasta asti erinomaisen kasvupaikan kehittyä ja kilpailla pelaajana. Tällä kaudella on ollut hienoa päästä mukaan miesten peleihin ja  kausi on ollut opettavainen monella tavalla. Seurassa ja yhteisössä on paljon potentiaalia uuden tarinan rakentamiseen.

Koen, että nyt on  minun aikani ottaa seuraava askel eteenpäin. Haluan tehdä töitä kehittyäkseni paremmaksi pelaajaksi. Olen kiitollinen saamastani tilaisuudesta,  ja odotan innolla mahdollisuutta kehittyä SJK:ssa paremmaksi pelaajaksi sekä ihmiseksi ja kilpailla paikasta huipulla”, kertoo Leon.

Toivotamme Lekulle kaikkea hyvää uudessa ympäristössä ja menestyksekkäitä futiskokemuksia! Leku, olet aina tervetullut Tapiolan urheilupuistoon moikkaamaan honkalaisia!


Kuvat: Juhani Järvenpää

Back to top