Etsi tältä sivustolta

Hongan akatemiajoukkueet saavuttaneet kv-turnauspaikkoja

Julkaistu

FC Hongan akatemiajoukkueista P2011, P2010 ja P2009 ovat voittaneet Huuhkaja-Helmaripolun kv-turnauspaikat. Lisäksi T2009 YJ voitti myös paikan. 2009 syntyneiden voittamat turnauspaikat ovat vuodelle 2025, U17-ikäluokan (2009 ja 2008) turnauspaikkoja.  

“Jalkapallon pelaajakehitys tapahtuu kansainvälisessä ympäristössä ja paras huippujalkapallo pelataan kansainvälisillä kentillä. FC Hongan pelaajakehityksessä kansainvälisillä peleillä ja kontakteilla onkin siksi korostuneen tärkeä rooli. Huuhkaja-Helmaripolun lopputurnaukset ovat olleet erittäin antoisia tapahtumia paitsi pelaajille, niin myös valmentajille sekä valmennuspäällikölle ja niiden kautta on saatu kansainvälistä kokemusta erittäin kustannustehokkaalla hinnalla. Olemme todella iloisia, että jo tässä vaiheessa meillä on useampi paikka saavutettuna näihin turnauksiin”, toteaa nuorisourheiluvaiheen valmennuspäällikkö Kimmo Eronen.

Back to top