Etsi tältä sivustolta

Lapsiurheiluvaiheen kokeilujakso 22.4.-5.5.2024

Julkaistu

Tervetuloa mukaan kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle FC Hongan joukkueeseen! Uusi harrastus kesäksi!

Kokeilujakso järjestetään 22.4.-5.5.2024 joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti.

Kahden viikon kokeilujakson jälkeen tulee tehdä päätös sitoutumisesta.


Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Tytöt 2013

Tytöt 2014

Tytöt 2015

Tytöt 2016

Tytöt 2017 ja 2018

Pojat 2015

Pojat 2016

Pojat 2017

Pojat 2018


Kokeilujakson aikana valmentaja seuraa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi. Seuran ryhmävakuutus on voimassa kokeilujakson ajan.


Poikien ikäluokat 2013 ja 2014 ovat täynnä emmekä näissä ikäluokissa järjestä kokeilujaksoja. Näiden ikäluokkien osalta motivoituneet kilpapelaajat voivat olla yhteydessä Pre-Akatemian vastuuvalmentajaan sopiakseen mahdollisesta kokeilujaksosta. Poikien 2013- ja 2014-ikäluokkien harrastepelaajat voivat kysellä paikkaa esimerkiksi Etelä-Espoon Pallosta, joka järjestää laadukasta futistoimintaa!


Lapsiurheiluvaiheen toiminta FC Hongassa

FC Hongassa pelaajan polku alkaa lapsiurheiluvaiheesta ja etenee siitä nuoriso- ja mahdollisesti aina huippu-urheiluvaiheisiin. Lapsiurheiluvaiheen (U5-U11) harrastaminen tapahtuu ikäluokkamallin mukaan ja sen tavoitteena on rakastuttaa pelaaja jalkapalloon, innostaa pelaajia liikkumaan monipuolisesti ja kokemaan liikunnan iloa.

Ikäluokkamalli muodostaa pelaajan liikunnallisuuden, kasvun ja kehittymisen kannalta johdonmukaisesti etenevän kokonaisuuden ja perustan elinikäiselle kehittymiselle. Toiminnan keskeisenä tehtävänä on edistää pelaajan liikunnallisuutta, kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä. Toimintaa suunnitellaan pelaajalähtöisesti ja sen tehtävä on vahvistaa pelaajan myönteistä minäkuvaa.

Ikäluokkamalli perustuu käsitykseen, jonka mukaan jokainen pelaaja on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Jokainen pelaaja tulee kuulluksi, nähdyksi, huomioon otetuksi ja ymmärretyksi yksilönä ja yhteisönsä jäsenenä. Pelaajat saavat kehittyä sekä rakentaa käsitystään itsestään ja maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti.


Tervetuloa mukaan keltamustien joukkoon!

#MeOllaanHonka
 

Back to top