Etsi tältä sivustolta

Kolme pelinohjaajakoulutusta maaliskuussa. Ilmoittaudu!

Julkaistu

Tervetuloa Palloliiton ja FC Hongan järjestämään pelinohjaajakoulutukseen!

Koulutuksen käyneet voivat toimia pelinohjaajina lasten otteluissa, Honka-turnauksessa, Espoon Liigassa ym. Pelinohjaajille maksetaan palkkio, joten tässä on mainio mahdollisuus mm. kesätöihin ja samalla pääsee tutustumaan työelämään ja oppimaan työelämätaitoja. Seuran työntekijät ovat pelinohjaajien tukena tapahtumissa. Pelinohjaajakoulutuksissa saa myös pelaajan näkökulmasta hyödyllistä tietoa!

Kevään 2003 koulutukset järjestetään 5.3., 11.3. sekä 21.3. klo 18:00-21:00 Honka-talolla (Urheilupuistontie 2). Voit ilmoittautua sinulle parhaiten sopivaan koulutukseen:

Pelinohjaajakoulutus on keväällä 2024 suunnattu ensisijaisesti 2010 ja 2009 syntyneille, mutta sitä vanhemmat ovat myös tervetulleita osallistumaan! Pelinohjaajakoulutukseen osallistuvat pääsääntöisesti kaikki 2010 ja 2009 syntyneet FC Hongan pelaajat.

Koulutus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään päivää ennen koulutusta. Otamme enintään 35 osallistujaa per koulutus. Muistathan perua osallistumisesi, jos sinulle tulee este.

Mikäli olet kiinnostunut syventämään osaamistasi pelinohjaajakurssin jälkeen niin on mahdollista osallistua Palloliiton järjestämälle erotuomarin peruskurssille.


Lisätietoa:

toimisto@fchonka.fi

Back to top