Etsi tältä sivustolta

Kesätyöhaku on auki!

Julkaistu

Oletko kiinnostunut kesätöistä FC Hongassa?

Palkkaamme 15–18-vuotiaita nuoria kesätyöntekijöitä leireillemme ohjaajiksi sekä kioskityöntekijöiksi. Hakemuskaavakkeessa voit tarkemmin kertoa, mistä työstä sinä olet kiinnostunut.

Tehtävästä maksettava palkka määräytyy työtehtävien sekä tehtyjen tuntien mukaan.


1. Leiriohjaaja (Espoon kesäseteli)

Kesätyöntekijät toimivat kesäleireillämme ja muissa lasten kesätoiminnoissa apuohjaajina. FC Hongassa järjestetään kesäleirejä kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla sekä elokuussa ennen koulujen alkua, jolloin meillä on suurin tarve apuohjaajille. Mahdollisesti voimme sijoittaa ohjaajia myös jalkapallokouluihimme. Nuorten kanssa voimme sopia erikseen tarkemmat aikataulut. Leiriohjaajat palkataan osittain Espoon kesäseteleiden avulla ja nuoren tulee itse hakea kesäseteliä kaupungilta, kun työpaikka on varmistunut: https://www.espoo.fi/fi/nuoret/kesaseteli 

2. Kioskityöntekijä

Haemme kioskityöntekijöitä FC Honka ry:n kioskiin sekä järjestämiimme tapahtumiin. Haemme tehtäviin asiakaspalveluhenkisiä ja vastuuntuntoisia nuoria. Aiempi kokemus myyntityöstä ja asiakaspalvelusta katsotaan hakijan eduksi.

Tärkeintä meille ovat persoonasi ja motivaatiosi. Asiat ovat opittavissa, joten hae rohkeasti paikkaa!

Lähetä hakemus 31.3.2024 mennessä. Ilmoitamme valinnoista viimeistään huhtikuun toisella viikolla. 


LÄHETÄ HAKEMUS


Lisätietoa: jalkapallotuotteet@fchonka.fiBack to top