Etsi tältä sivustolta

FC Hongan strategiatyö käynnistyi marraskuussa 2023 – Suunta kohti menestyksekästä tulevaisuutta!

Julkaistu

FC Hongan nykyinen strategia on voimassa vuoden 2024 loppuun. Tulevan strategian suunnittelu käynnistyi marraskuussa 2023 FC Hongan hallituksen ja operatiivisen henkilökunnan yhteisessä kick off -päivässä, joka sai jatkoa tammikuussa suunnittelupäivän merkeissä.  

FC Hongan strategiatyön vetäjänä toimii kokenut ja innostava Sirpa Korkatti, joka työskentelee Eerikkilän urheiluopistossa ihmisten ja kulttuurin johtajana. Korkatilla on vahvaa osaamista ja kokemusta strategiatyön vetämisestä.

Tähän mennessä olemme Sirpa Korkatin johdolla, yhteisen keskustelun ja pohdinnan kautta selkeyttäneet toiminnan ja tulevan strategian painopisteitä, nykyisiä vahvuuksia ja kehityskohteita sekä hahmotelleet visiota ja aikataulua.  

“FC Honka ry:n kaltaisen jalkapalloseuran strategiatyö on paitsi kiinnostava ja innostava, myös merkityksellinen työ. Toiminnan vaikuttavuus, seuran rooli niin lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääjänä kuin huippujalkapallon toimijana on merkittävää. Nyt työstettävänä oleva strategia tulee määrittämään tulevaisuuden painopisteet ja toiminnan määriteltävien tavoitteiden kautta. Heti prosessin alussa olin vaikuttunut seuran ammattimaisuuden tasosta ja laadusta, on ilo saada olla tässä prosessissa mukana ja auttaa FC Honkaa menestymään tulevaisuudessakin,” pohtii Sirpa Korkatti. 

“Heti alusta lähtien meillä kaikilla oli yhteinen ajatus siitä, että haluamme panostaa strategiaprosessiin. Rakennamme pelikirjaa, joka määrittelee seuramme suunnan seuraaviksi vuosiksi. Sipin johdolla kokonaisuuden fasilitointi on hyvissä ja kokeneissa käsissä. Olen todella luottavaisin mielin, että prosessin lopputuloksena löydämme toimintamme kehityksen kannalta olennaisimmat asiat”, kiteyttää FC Honka ry:n toiminnanjohtaja Petri Harainen

Strategiatyön tarkoituksena on asettaa selkeät tavoitteet, visio ja toimenpiteet, jotka ohjaavat meitä kohti menestyksekästä tulevaisuutta. 


Strategiatyön tavoitteet: 

  • Pyrimme vahvistamaan kilpailukykyämme ja tavoittelemaan menestystä. 
  • Tavoitteenamme on kasvattaa viikoittain seuramme toiminnoissa liikkuvien lasten, nuorten ja aikuisten määrää. 
  • Tavoitteenamme on mahdollistaa laadukas toiminta kaikille FC Hongan pelaajille. 
  • Panostamme pelaajakehitykseen ja lahjakkaiden nuorten pelaajien tukemiseen.  
  • Tavoitteenamme on luoda unohtumattomia hetkiä koko Honka-yhteisölle ja faneillemme sekä vahvistaa heidän yhteenkuuluvuuttaan seuraamme. 
  • Olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti, edistämään positiivista vaikutusta yhteisössämme ja ympäristössämme. 
  • Panostamme alueelliseen yhteistyöhön.  

Strategiatyön aikataulu: 

Strategiatyön suunnittelu ja valmistelu ovat käynnissä, ja lähiaikoina osallistamme honkalaisia strategiatyössä laajemminkin. Työskentelemme yhdessä sidosryhmiemme, jäsentemme, pelaajien, valmentajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa strategian luomiseksi, jotta tuleva strategia aidosti heijastaa seuralaisten arvoja ja visiota. 

Odotamme innolla tulevia keskusteluja ja yhteistyötä kaikkien niiden kanssa, jotka jakavat intohimomme jalkapalloon ja FC Honkaan. Yhdessä voimme luoda vahvan perustan seuramme menestykselle ja kehitykselle tulevaisuudessa. 

Strategiatyön on määrä valmistua vuoden 2024 marraskuuhun mennessä. 


Lisätietoa: 

Toiminnanjohtaja Petri Harainen: petri.harainen@fchonka.fi, 040 350 5055. 

Back to top