Etsi tältä sivustolta

Huuhkajien Suomi – Kazakstan -ottelun lippuarvonta!

Julkaistu

ARVONTA! Huuhkajien matka kohti EM-lopputurnausta jatkuu lauantaina vierasottelulla Sloveniaa vastaan ja tiistaina JO LÄHES LOPPUUNMYYDYLLÄ Olympiastadionilla Kazakstania vastaan! Olemme saaneet Honka-perheelle arvottavaksi 1 x 2 hengen lippupaketin tiistain kotiotteluun. Kommentoi somekansavissamme su 15.10. mennessä, kenen kanssa haluaisit lähteä kannustamaan Huuhkajia ja liput voivat olla sinun! 

Jos arpaonni ei ole myötä, niin lippuja on edelleen saatavilla (hyvin rajoitetusti!) osoitteesta palloliitto.fi/liput.

YHDESSÄ EM-KISOIHIN, yhteistyössä @huuhkajat!


Arvonnan säännöt

1. JÄRJESTÄJÄ
FC Honka ry, y-tunnus 0101279-1

2. OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien FC Hongan työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

3. ARVONTA-AIKA
Arvonta alkaa 11.10. ja päättyy 15.10.2023

4. OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua kilpailuaikana FC Honka ry:n kanavilla:
a) kommentoimalla arvontaan liittyvään Facebook -julkaisuun
b) kommentoimalla arvontaan liittyvään X-julkaisuun
c) kommentoimalla arvontaan liittyvään Instagram-julkaisuun

Arvonta on käynnissä samanaikaisesti useammassa kuin yhdessä kanavassa.

5. PALKINNON ARVONTA
Palkinnot arvotaan ma 16.10.2023.

6. PALKINNOT
Kahden hengen otteluliput per ottelu.

7. VOITTAJAT JA PALKINNOSTA ILMOITTAMINEN
Kaikki arvontaehdoissa kohdassa 4 mainitut osallistumistavat huomioidaan voittajaa valitessa. Arvonnan suorittaa FC Hongan henkilöstö.
Voittajalle ilmoitetaan voitosta:
a) Facebookissa kommentoimalla osallistujan julkaisuun ja/tai yksityisviestillä
b) X:ssä vastaamalla osallistujan julkaisuun, voittajan käyttäjätunnus mainitaan
c) Instagramissa vastaamalla osallistujan julkaisuun, voittajan käyttäjätunnus mainitaan

8. PALKINNON LUNASTAMINEN
Voittajan tulee lunastaa palkinto 24h sisällä arvonnasta/voittajan julkistamisesta. Palkinnon voi lunastaa olemalla yhteydessä järjestäjään sähköpostitse osoitteeseen toimisto@fchonka.fi.

9. JÄRJESTÄJÄN VASTUU
FC Honka ry vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.
Arvontaan osallistuvat vapauttavat FC Hongan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. FC Honka ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

10. MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja FC Hongan niiden nojalla tekemiä päätöksiä sekä sitoutuu vapauttamaan FC Hongan ja muut arvontaan liittyvät kolmannet osapuolet vahingosta yllä selostetun mukaisesti.
Arvontaan osallistuessaan osallistuja luovuttaa FC Hongalle oikeuden käyttää ja julkaista kilpailuun liittyvää teksti-, kuva- ja videomateriaaliaan kilpailun yhteydessä, sekä FC Hongan viestinnässä ja markkinoinnissa yleisesti.

Osallistuja antaa FC Hongalle oikeuden käyttää ja julkaista osallistujan omien arvontajulkaisuiden tekstiä ja kuvia kilpailun yhteydessä, sekä jatkossa FC Hongan viestinnässä ja markkinoinnissa yleisesti.
Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien FC Hongasta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Instagramin ja X:n käyttöehtoja ja sääntöjä.
Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, FC Hongalla on oikeus hylätä osallistuminen ja/tai evätä osallistujan oikeus osallistua arvontaan.
FC Honka pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontaan ja sen sääntöihin.

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai X:n sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity näihin tai muihin yhteisöpalveluihin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin, Instagramin ja X:n kaikista arvontaan koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Back to top