Etsi tältä sivustolta

Antoni Dagaa U18 Akatemian vastuuvalmentajaksi 

Julkaistu

FC Hongassa kaksi kautta tyttöjen talenttivalmentajana toiminut Antoni “Toni” Dagaa aloittaa tulevan kauden alussa U18 Akatemian vastuuvalmentajana. Kaudella 2022–2023 joukkueen nimi on ollut TBSM ja nimi päivitetään uuden kauden alussa U18 Akatemiaksi. 

Antoni Dagaa jatkaa edelleen myös tyttöjen talenttivalmentajana FC Hongassa.  

U18 Akatemian toisena valmentajana aloittaa Iivari Värtinen, joka on aiemmin mm. pelannut Esport Honka Akatemiassa. Nuorelle Värtiselle aukeaa hieno mahdollisuus kehittyä valmentajana Antoni Dagaan valmentajaparina.  

Joukkueen fysiikkavalmennuksesta vastaa fysiikkavalmennuksen päällikkö Carlos Fradão ja maalivahtivalmennuksesta Pasi Hilli sekä Miika Salmi. 

Akatemiajohtaja Jussi Vasara on mukana tukemassa joukkueen arkea niin kentällä kuin taustalla.  

TBSM:n valmentajana kuluvalla kaudella toiminut Sacha Navalkar siirtyy Jyväskylän Pallokerhon Kansallisen Liigan joukkueen vastuuvalmentajaksi. Lämpimät onnittelut Sachalle uudesta toimenkuvasta ja kiitos hyvästä työstäsi FC Hongassa!  


Antoni Dagaalla pitkä ja monipuolinen valmentajakokemus 

Antoni Dagaalle on valmennuskokemusta kertynyt jo noin 14 vuoden ajalta. FC Hongan lisäksi kokemusta on HJK:sta ja PPJ:stä. Espoolaisseuroista Dagaa on työskennellyt FC Espoossa, missä hän toimi P2009 ja P2007 joukkueiden päävalmentajana. Samoihin aikoihin hän työskenteli Leppävaaran Pallossa, missä hän veti pienryhmävalmennusta pelaajille. FC Espoossa ja LePassa Dagaa työskenteli neljän vuoden ajan ennen siirtymistään FC Honkaan. Espoolainen seuraympäristö on siis tullut tutuksi.  

Antoni Dagaa tuntee hyvin FC Hongan pelaajat sekä muut valmentajat talenttivalmennuksen kautta. Yhteydenpito muihin ympärillä oleviin joukkueisiin tulee olemaan luontevaa. 

“Olen innoissani uudesta roolista joukkueessa ja odotan jo kauden alkua! On kivaa päästä vaikuttamaan joukkueen ja pelaajien kehittymiseen. Pelaajat ovat jo ennestään tuttuja niin pääsemme varmasti helposti alkuun. Tavoitteena on ensisijaisesti huolehtia pelaajien kehittymisestä ja valmistaa heitä kohti seuraavia steppejä. Kilpailu kuuluu Hongan arvoihin ja näin ollen haluamme olla kärkikamppailussa mukana. Pelaajakehitys on kuitenkin kaiken keskiössä”, avaa Dagaa ajatuksiaan.  

“Sachan siirtyessä uusiin haasteisiin Tonin roolin muutos on luonnollinen valinta. Iivari on ollut joukkueen mukana tekemässä työharjoitteluaan ja on tehnyt välittömästi vaikutuksen sitoutumisella, kehittymishalulla sekä vaatimustason tiedostamisella. Valmennusryhmät voivat olla enemmän kuin osiensa summa ja näen tämän mahdollisuuden varsin selkeästi ensi kaudella. U18 ympäristössä yhteistyö lähellä oleviin joukkueisiin korostuu ja uskon tämänkin asian toteutuvan ensi vuonna vahvasti”, täydentää akatemiajohtaja Jussi Vasara. 

U18 Akatemian pelaajille tarjotaan mahdollisuus harjoitella laadukkaasti, ammattimaisessa ympäristössä. Pelaajien kehittyminen tapahtuu eri tahtiin ja tämä otetaan huomioon joukkueen toiminnassa.  Kauden 2023–2024 valmentajilla on mahdollisuus keskittyä joukkueeseen ja huomioida pelaajat yksilöllisesti.   

Back to top