Etsi tältä sivustolta

Haemme jalkapallokouluihin ja perhefutikseen ohjaajia!

Julkaistu

Oletko kiinnostunut toimimaan lasten kanssa mukavassa työympäristössä? Haluaisitko tehdä töitä jalkapallon parissa isossa seurassa? 

Palkkaamme nyt ohjaajia mm. jalkapallokouluihin ja perhefutikseen! Myös muut tehtävät ovat mahdollisia hakijasta riippuen ja kokemuksen karttuessa FC Hongassa on myös mahdollisuus edetä ja kouluttautua lisää.

Etsimme liikunnallisia, luotettavia, sosiaalisia ja aktiivisia ohjaajia, jotka ovat valmiita oppimaan ja kehittymään tehtävässä. FC Hongan vastuuhenkilöt perehdyttävät tehtäviin, joten hae vain rohkeasti mukaan, vaikka sinulla ei vielä olisikaan ohjaajakokemusta. Suurimman vaikutuksen meihin tekee persoonasi ja positiivinen asenne lapsia, työkavereita ja uuden oppimista kohtaan sekä sitoutuminen tehtävien hoitamiseen.

Ohjaajan tehtävä on erinomainen mahdollisuus hankkia työkokemusta jalkapallon parista ja työkokemuksesta on varmasti hyötyä myös tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää Jalkapallokouluista

Lue lisää Perhefutiksesta

Työaika on tehtävästä riippuen 2-10 tuntia viikossa. Työ alkaa toukokuussa ja kesäkauden jälkeen on mahdollista työllistyä myös syksystä eteenpäin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 23.4.2023 mennessä osoitteeseen jalkapallotuotteet@fchonka.fi.

Mikäli sinulla herää kysyttävää niin voit olla yhteydessä palvelutuotepäällikkö Ilkka Junttilaan: ilkka.junttila@fchonka.fi.


Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Back to top