Etsi tältä sivustolta

Juniorirahaston tuen hakuaika 18.4.-27.4.2023.

Julkaistu

TUKIHAKEMUS ALENNETTUUN TOIMINTAMAKSUUN 
FC Honka ry

FC Hongan juniorirahastosta on mahdollista hakea tukea toimintamaksuihin. Hakuaika on kaksi kertaa kauden aikana.

Kevään hakuaika on 18.4.-27.4.2023. Mikäli perheelle on myönnetty tukea syksyn 2022 hakuprosessin aikana niin tukea ei tule hakea uudelleen.

Tuki on tarkoitettu auttamaan motivoituneen pelaajan jalkapalloharrastuksen jatkumista tilanteessa, jossa perheellä on haasteita suoriutua harrastusmaksuista.

Tuen kautta pelaaja voi saada alennuksen seuran toimintamaksuun. Avustusta jaettaessa ovat kaikki toimintamaksun piirissä olevat pelaajat oikeutettuja hakemaan avustusta.

Avustuksia jaettaessa otetaan huomioon seuraavat kriteerit:

  • Perheen taloudellinen tilanne: tulot, menot, tuen tarve
  • Perheen elämäntilanne: lasten määrä, työttömyys, perheessä asuvien aikuisten määrä, terveydelliset seikat, muut harrastukset
  • Tuen tarpeen määräaikaisuus tai jatkuvuus
  • Hakijan aktiivinen ja säännöllinen harrastaminen

Yllä mainitut asiat tulee avata hakukaavakkeessa.

Tuki myönnetään maksimissaan yhdelle toimintakaudelle kerrallaan. Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta tilanteesta ja hakemusten määrästä. Rahaston varoilla tuetaan ensisijaisesti FC Honka ry:n alaikäisiä junioripelaajia.

Tukea voi hakea vain tuleviin maksuihin.

FC Hongan hallituksen valitsema rahaston johtoryhmä käsittelee hakemukset hakuajan päättymisen jälkeen, tekee päätökset tuen hyväksymisestä tai hylkäämisestä sekä myönnettyjen tukien suuruudesta ja pituudesta.

Hallinto- ja viestintäpäällikkö tai toiminnanjohtaja pyytää tarvittaessa lisätietoja ennen käsittelyä, sekä ilmoittaa päätöksen hakijalle henkilökohtaisesti.

Perhe on velvollinen ilmoittamaan, mikäli tuen tarpeeseen tulee kauden aikana muutos ja myönnettyä tukea ei enää tarvita. Jos pelaaja lopettaa FC Hongassa niin tuen maksaminen päättyy. Loukkaantumistilanteissa sovelletaan seuran talousohjesääntöä eikä maksuvapauskuukausilta makseta tukea.

Hakukaavake on liitteenä.

Täytetty ja allekirjoitettu hakemus toimitetaan skannattuna osoitteeseen annariina.seppa@fchonka.fi tai postitse osoitteeseen FC Honka ry / Annariina Seppä, Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo. Hakuaika on 18.4.-27.4.2023. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Suosittelemme lähettämään hakemuksen salatulla sähköpostilla tai FC Honka ry:n turvapostilla: https://fchonka.fi/yhteystiedot/turvapostin-lahettaminen-fc-honka-rylle/

Lisätietoja tuesta ja hakuprosessista: annariina.seppa@fchonka.fi / 045 121 9909.

Hakukaavake

Back to top