Etsi tältä sivustolta

Tyttöjen kokeilujakso helmikuussa!

Julkaistu

Sinustako meidän uusi joukkuekaveri?

FC Honka järjestää kahden viikon maksuttoman kokeilujakson helmikuussa. Tervetuloa mukaan kaikki 2014-2017 syntyneet tytöt!

Kokeilujakso järjestetään  6.-19.2.2023  joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti. Tarkemmat tiedot löytyvät ilmoittautumislinkin takaa.

ILMOITTAUTUMINEN, TYTÖT 2014

ILMOITTAUTUMINEN, TYTÖT 2015

ILMOITTAUTUMINEN, TYTÖT 2016-2017
 

Tervetuloa mukaan keltamustien joukkoon!
 


Lapsiurheiluvaiheen toiminta FC Hongassa

FC Hongassa pelaajan polku alkaa lapsiurheiluvaiheesta ja etenee siitä nuoriso- ja mahdollisesti aina huippu-urheiluvaiheisiin. Lapsiurheiluvaiheen (U5-U11) harrastaminen tapahtuu ikäluokkamallin mukaan ja sen tavoitteena on rakastuttaa pelaaja jalkapalloon, innostaa pelaajia liikkumaan monipuolisesti ja kokemaan liikunnan iloa.

Ikäluokkamalli muodostaa pelaajan liikunnallisuuden, kasvun ja kehittymisen kannalta johdonmukaisesti etenevän kokonaisuuden ja perustan elinikäiselle kehittymiselle. Toiminnan keskeisenä tehtävänä on edistää pelaajan liikunnallisuutta, kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä. Toimintaa suunnitellaan pelaajalähtöisesti ja sen tehtävä on vahvistaa pelaajan myönteistä minäkuvaa ja käsitystä itsestään.

Ikäluokkamalli perustuu käsitykseen, jonka mukaan jokainen pelaaja on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Jokainen pelaaja tulee kuulluksi, nähdyksi, huomioon otetuksi ja ymmärretyksi yksilönä ja yhteisönsä jäsenenä. Pelaajat saavat kehittyä sekä rakentaa käsitystään itsestään ja maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti.
 


Lisätietoa: anna.salmi@fchonka.fi

#MeOllaanHonka


Kuva: Juhani Järvenpää

Back to top