Etsi tältä sivustolta

Palkkaamme palvelutuotevastaavan!

Julkaistu

Mahtava tilaisuus FC Honka ry:ssä: Rekrytoimme palvelutuotevastaavan huolehtimaan seuran palvelutuotteiden kokonaisuudesta! Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.  

Kuva: Juhani Järvenpää

Palvelutuotevalikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä perhefutis, lasten jalkapallokoulut sekä aikuisten jalkapallokoulut. Lisäksi palvelutuotevastaava ottaa kokonaisvastuun leireistä ja turnauksista sekä Espoon Liigasta.  

Millaista työntekijää etsimme?  

Oletko organisointikykyinen, luova ja tuletko hyvin toimeen monenlaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa? Ovatko asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sinulle ominaisia ja ymmärrät niiden tärkeyden? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä lasten, aikuisten ja perheiden liikunnan lisäämiseksi ja päästä kehittämään ja luomaan uutta? 

Haemme tehtävään henkilöä, jolla langat pysyvät hyvin käsissä ja joka tarttuu herkästi toimeen ja on valmis kehittämään omaa työtään. Palvelutuotevastaavan hyviin ominaisuuksiin kuuluvat myös erinomaiset viestintätaidot omalle kohderyhmälleen.  

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä ja pystyt toimimaan lähiesihenkilönä palvelutuoteryhmien ohjaajille, jotka ovat usein melko nuoria. Jalkapallokokemusta ei välttämättä tarvitse olla. Hakemamme henkilö on vastuullinen ja haluaa sitoutua FC Hongan arvoihin, jotka ovat taito, kilpailu ja vastuu.  

Tehtävän hoitaminen vaatii myös jonkin verran budjetointia ja budjetin seurantaa. 

Jos tunnistit itsesi näistä kuvauksista tai olisit mielestäsi juuri oikea ihminen tähän tehtävään niin hae paikkaa! Meille tärkeintä on kokonaisuus ja persoonasi, joten hae, vaikka kaikki yllä olevat eivät kohdallasi toteutuisikaan. Asiat ovat opittavissa! 


Työyhteisömme on rento, monimuotoinen ja tavoitteellinen ja haluamme jatkuvasti kehittyä vielä paremmiksi.  

Tarjoamme työntekijälle työterveyshuollon, aktiivisen työhyvinvointitoiminnan, mukavan työyhteisön sekä tiimin tuen. Kannustamme työntekijöitämme osallistumaan koulutuksiin.

Hae paikkaa.

Lähetä hakemus yllä olevasta linkistä sekä lyhyt videoesittely itsestäsi, palkkatoive ja CV viimeistään 15.2.2023. Aloitamme mahdollisesti haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä yhdessä sovittujen aikataulujen mukaisesti. 


Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Petri Harainen, petri.harainen@fchonka.fi / 040 350 5055 (arkisin klo 8-16)

Back to top