Etsi tältä sivustolta

Sääntömääräinen syyskokous 26.10.2022

Julkaistu

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 26.10. klo 18:00.

Tervetuloa FC Honka ry:n syyskokoukseen. Käsittelemme syyskokouksessa sääntöjemme mukaiset asiat sekä mahdolliset hallituksen ja/tai jäsenten vireille panemat asiat. Mikäli jäsen haluaa tuoda asioita kokoukseen käsiteltäväksi, tulee jäsenen olla 9.10.2022 mennessä yhteydessä asiasta toiminnanjohtaja Petri Haraiseen: petri.harainen@fchonka.fi. Kokousmateriaali lisätään myClub-tapahtuman liitteeksi. Kokoukseen osallistujia pyydetään tutustumaan kokousmateriaaliin ennakkoon.

Kokouksessa valitaan myös seuralle hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Kiinnostuksensa hallitustehtäviin sekä lisätiedustelut asiassa voi osoittaa puheenjohtaja Antti Nousiaiselle: antti.nousiainen@fchonka.fi.

Seuran sääntöjen mukaisesti seuran kokouksissa äänivaltaisia ovat jäsenmaksunsa suorittaneet 18 vuotta täyttäneet pelaaja-, toimihenkilö-, huoltaja-, kunnia- ja yksityiset kannattajajäsenet. Kullakin jäsenellä on yksi ääni. Valtakirjalla ei saa äänestää. Alle 18-vuotiaiden nuorisojäsenten huoltajilla, jotka eivät ole huoltajajäseniä, ja yhteisökannattajajäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus yhdistyksen kokouksissa. Seuran sääntöihin kokonaisuudessaan voi tutustua täällä: https://fchonka.fi/seura/saannot/

Toimihenkilö- tai kannattajajäsenmaksun voi maksaa verkkokaupassamme: https://fchonka.myclub.fi/flow/shop/products

Kokous järjestetään Esport Arenan kabinetissa. Osoite on Koivu-Mankkaan tie 5, Espoo.

ILMOITTAUDU SYYSKOKOUKSEEN

Back to top