Etsi tältä sivustolta

Lokakuun kokeilujakso uusille lapsiurheiluvaiheen pelaajille

Julkaistu

Tervetuloa mukaan kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle lapsiurheiluvaiheen joukkueeseen! Perustamme kaudelle 2022-2023 uudet joukkueet 2017 syntyneille tytöille ja pojille!

Kokeilujakso järjestetään 3.10.-16.10. välisenä aikana, joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti. Löydät tarkemmat tiedot harjoitusajoista ikäluokan tapahtumalinkin lopusta.

Kahden viikon kokeilujakson jälkeen tulee tehdä päätös sitoutumisesta. Joukkueenjohtajalta saatte tarkemmat tiedot joukkueen toiminnasta, maksuista jne.

Kuva: Juhani Järvenpää

Ilmoittautuminen kokeilujaksolle

Kokeilujaksolle tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuminen onnistuu nettisivuillamme www.fchonka.fi olevien ilmoittautumislinkkien kautta. Löydätte oikean ikäluokan ilmoittautumislinkin ikäluokan omalta sivulta, lapsiurheilu-otsikon alta.

Täyttäkää ilmoittautumisen yhteydessä kattavasti lapsen ja huoltajien yhteystiedot. Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ohjeet videon muodossa: https://www.youtube.com/watch?v=-Cb6mzDpecw.

Mikäli olet MyClubissa jo kirjautuneena toisen jäsenen tiedoilla niin tee ilmoittautuminen tämän tapahtumasivun alalaidasta kohdasta ilmoita toinen jäsen.

Kokeilujakson aikana valmentaja seuraa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi. Tervetuloa mukaan keltamustien joukkoon!


Lapsiurheiluvaiheen toiminta FC Hongassa

FC Hongassa pelaajan polku alkaa lapsiurheiluvaiheesta ja etenee siitä nuoriso- ja mahdollisesti aina huippu-urheiluvaiheisiin. Lapsiurheiluvaiheen (U5-U11) harrastaminen tapahtuu ikäluokkamallin mukaan ja sen tavoitteena on rakastuttaa pelaaja jalkapalloon, innostaa pelaajia liikkumaan monipuolisesti ja kokemaan liikunnan iloa.

Ikäluokkamalli muodostaa pelaajan liikunnallisuuden, kasvun ja kehittymisen kannalta johdonmukaisesti etenevän kokonaisuuden ja perustan elinikäiselle kehittymiselle. Toiminnan keskeisenä tehtävänä on edistää pelaajan liikunnallisuutta, kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä. Toimintaa suunnitellaan pelaajalähtöisesti ja sen tehtävä on vahvistaa pelaajan myönteistä minäkuvaa ja käsitystä itsestään.

Ikäluokkamalli perustuu käsitykseen, jonka mukaan jokainen pelaaja on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Jokainen pelaaja tulee kuulluksi, nähdyksi, huomioon otetuksi ja ymmärretyksi yksilönä ja yhteisönsä jäsenenä. Pelaajat saavat kehittyä sekä rakentaa käsitystään itsestään ja maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti.


Back to top