Etsi tältä sivustolta

Elokuun kokeilujakson ilmoittautuminen avataan 1.8.!

Julkaistu

Tervetuloa mukaan kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle FC Hongan joukkueeseen! Elokuussa voivat tulla kokeilemaan 2012–2016 syntyneet tytöt ja pojat.

Kuva: Aleksi Ahokas

Kokeilujakso järjestetään 15.8.-28.8 joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti. Joukkueenjohtaja tai ikäluokkavastaava informoi kokeilujaksolaisille joukkueen harjoitusajat. Kahden viikon kokeilujakson jälkeen tulee tehdä päätös sitoutumisesta. Joukkueenjohtajalta saatte tarkemmat tiedot joukkueen toiminnasta, maksuista jne.

Kokeilujakson aikana valmentaja seuraa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi.

Syksyn aikana järjestämme vielä toisen kokeilujakson. Vielä voi ilmoittautua myös lokakuulle jatkuviin jalkapallokouluihin, mikäli ryhmissä on tilaa.

Tervetuloa mukaan keltamustien joukkoon!


Ilmoittautuminen

Kokeilujaksolle tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen aukeaa 1.8.

Ilmoittautumislinkin löydätte nettisivuiltamme www.fchonka.fi LAPSIURHEILU-otsikon sekä oikean ikäluokan alta ma 1.8. alkaen.

Täyttäkää ilmoittautumisen yhteydessä kattavasti lapsen ja huoltajien yhteystiedot. Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ohjeet videon muodossa.

Mikäli olet MyClubissa jo kirjautuneena toisen jäsenen tiedoilla niin tee ilmoittautuminen tämän tapahtumasivun alalaidasta kohdasta ilmoita toinen jäsen.


Lapsiurheiluvaiheen toiminta FC Hongassa

FC Hongassa pelaajan polku alkaa lapsiurheiluvaiheesta ja etenee siitä nuoriso- ja mahdollisesti aina huippu-urheiluvaiheisiin. Lapsiurheiluvaiheen (U5-U11) harrastaminen tapahtuu ikäluokkamallin mukaan ja sen tavoitteena on rakastuttaa pelaaja jalkapalloon, innostaa pelaajia liikkumaan monipuolisesti ja kokemaan liikunnan iloa.

Ikäluokkamalli muodostaa pelaajan liikunnallisuuden, kasvun ja kehittymisen kannalta johdonmukaisesti etenevän kokonaisuuden ja perustan elinikäiselle kehittymiselle. Toiminnan keskeisenä tehtävänä on edistää pelaajan liikunnallisuutta, kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä. Toimintaa suunnitellaan pelaajalähtöisesti ja sen tehtävä on vahvistaa pelaajan myönteistä minäkuvaa ja käsitystä itsestään.

Ikäluokkamalli perustuu käsitykseen, jonka mukaan jokainen pelaaja on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Jokainen pelaaja tulee kuulluksi, nähdyksi, huomioon otetuksi ja ymmärretyksi yksilönä ja yhteisönsä jäsenenä. Pelaajat saavat kehittyä sekä rakentaa käsitystään itsestään ja maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti.


Lisätiedot:

toimisto@fchonka.fi / 045 121 9909

#MeOllaanHonka

Back to top