Etsi tältä sivustolta

Helmaripolku tukemassa pelaajakehitystä – T09 ja T10 akatemiat Eerikkilässä 

Julkaistu

T09 ja T10 akatemiat ovat tällä viikolla osallistuneet Helmari-tapahtumiin Eerikkilässä. Joukkuehenki on jälleen tiivistynyt yhdessä vietetyn ajan myötä! 

Joukkueita valmentavat tällä kaudella tiiviissä yhteistyössä Kia Varis sekä Pekka Heikkinen. 

“Olen tyytyväinen molempien ikäluokkien tapahtumiin. Jo näiden muutaman päivän aikana peli kehittyi ja joukkuehenki tiivistyi. Tuloksellisesti emme yltäneet sille tasolle mikä oli joukkueen tavoite, mutta työnteko jatkuu. Kaikkien pelaajien tekeminen ja halu on ollut korkealla tasolla, ja se näkyi niin Eerikkilässä kuin arjessa. Nyt suuntaamme katseet jo eteenpäin ja kohti sarjapelejä”, summaa Kia Varis. 

FC Hongan valmennuspäällikkö Kimmo Eronen oli alkuviikosta T10 Akatemian mukana ja on seurannut kummankin joukkueen toimintaa kauden aikana. T10-ikäluokan osalta akatemiatoiminta aloitettiin tälle kaudelle ja kehitys on Erosen mukaan mennyt oikeaan suuntaan. Joukkueet ovat kehityshaluisia ja kehityskykyisiä.  

Lisätietoa Palloliiton Huuhkaja- ja Helmaripolusta löydät täältä: https://www.palloliitto.fi/palvelut/pelaajakehitys/huuhkaja-ja-helmaripolku  


Mikäli olet kiinnostunut joukkueeseen liittymisestä niin voit mielellään olla yhteydessä vastuuvalmentajiin: 

T10 Akatemia: kia.varis1@gmail.com 

T09 Akatemia: pekka.j.heikkinen@hotmail.com 

 

#MeOllaanHonka 

Back to top