Etsi tältä sivustolta

Espoon Palloseura liittyy mukaan koulutusyhteisöön

Julkaistu

Espoon Palloseura liittyy uutena seurana mukaan espoolaiseen koulutusyhteisöön. 

Valmentajakoulutus- sekä pelaajakehitysyhteistyön kautta on selkeänä tavoitteena saada osaavampia valmentajia sekä kehittää sitä kautta alueemme pelaajistoa. Valmennusosaaminen ja sen vaikuttavuuden vahvistaminen ovat keskeisiä keinoja pelaajan laadukkaan arjen luomisessa. Suomen Palloliiton tavoitteena onkin, että jokaisella lapsella ja nuorella on osaava ja koulutettu valmentaja. 

Koulutusyhteisössä ovat nyt mukana seuraavat seurat:

  • Espoon Palloseura
  • FC Espoo seurayhteisö (LePa, FC Kasiysi, KaPy, PEP)
  • EBK
  • HooGee
  • FC Wild
  • Espoon Tikka
  • FC Kirkkonummi

Kari Laukkanen on toiminut vuoden 2020 alusta FC Hongassa valmennusosaamisen kehittäjänä, joka ottaa kokonaisvastuun espoolaisen seurayhteisön valmentajien kehittämisestä ja alemman tason koulutuksista aina Futisvalmentajan startista ikäluokkavalmennukseen ja UEFA C -tasolle asti. Lisäksi kehittäjän tehtäviin kuuluu vastata yhteisön valmentajien koulutusrekisteristä, organisoida valmentajaverkoston toimintaa ja järjestää yhteisiä tapaamisia, teemakoulutuksia ja tietoiskuja. Kehittäjä on myös mukana koordinoimassa seurayhteisön Huuhkaja- ja Helmaritoimintaa.

“On hienoa saada Espoon Palloseura mukaan yhteisöömme. Olemme tämän kautta valtakunnallisesti merkittävä koulutusyhteisö lähes 12 000 pelaajan kautta”, toteaa FC Hongan valmennusosaamisen kehittäjä Kari Laukkanen.

”Espoon koulutusyhteisö on antanut heti alusta alkaen itsestään aktiivisen ja kehittymishaluisen kuvan. Odotamme innolla mukaan liittymistä”, sanoo Espoon Palloseuran urheilutoimenjohtaja Janne Kangasniemi.

Tervetuloa mukaan, EPS!

VALMENTAJAKOULUTUKSET >>

Back to top