Etsi tältä sivustolta

Kauden 2020-2021 palkitut pelaajat ja valmentajat

Julkaistu

Kauden päätteeksi jaettiin jälleen seurapalkintoja niin valmentajille kuin pelaajille. Onnittelut vielä kaikille palkituille ja lämmin kiitos kaikille seuralaisille kaudesta 2020-2021!

Tässä kaikki kauden palkitut sekä palkintojen perustelut:

1.                   Vuoden nuorisourheiluvaiheen valmentaja -palkinto

Niko Laiho, P06 Akatemia (P07 Akatemia)

Nikolla on vahva sitoutuminen pelaajakehitykseen. Niko tekee toimenpiteitä sen eteen, että pelaajat kehittyvät ja valmentaja miettii monipuolisella tavalla pelaajakehitystä. Nikon tavoitteena on vaatimustason nostaminen, jotta pelaajat kasvaisivat myös henkisesti. Valmentaja hän osaa ottaa huomioon ikäluokan vaatimustason. Kokonaisvaltainen ote valmennukseen. On vienyt pelaajia eteenpäin vuosien aikana. Nikon työmoraali on erinomainen.

Valmennustyö on pelaaja lähtöistä. Kahden vuoden työn tuloksena hän on johdattanut joukkueensa Kai Pahlman -turnaukseen, joka on poikien kovatasoinen U15 SM-turnaus.

2.                   Vuoden lapsiurheiluvaiheen valmentaja -palkinto

Mirka Hulkkonen, T09 Akatemia, lapsiurheiluvaiheen tyttöjoukkueiden ikäluokkavastaava

Mirka on onnistuneesti jalkauttanut tyttöpuolen valmennukseen FC Hongan toiminta- ja harjoituskulttuuria, jonka ansiosta pelaajien ja joukkueiden kehityskaari on lähtenyt nousuun. Tyttöjen jalkapallokoulu Playmakersin laadukkaasta toiminnasta vastannut Mirka on myös onnistunut kasvattamaan tyttöpuolen pelaajamääriä huomattavasti. Tyttöjen pelaajamäärän kasvun myötä FC Honkaan voidaan tulevalle kaudelle perustaa useampi uusi tyttöjen joukkue. Upeaa työtä Mirka!

3.                   Kehittynein nuorisourheiluvaiheen pelaaja (poika ja tyttö)

Riku Tamminen (P07 Akatemia)

Honka Akatemia P07 ikäluokan keskikenttäpelaaja on monipuolinen ja monikäyttöinen taituri.
Rikulla on erinomainen kyky siirtää opetetut asiat peliin ja tarvittaessa soveltaa tietoja tilanteen vaatimalla tavalla.

Fyysinen ja henkinen tasapaino antaa varmuuden tasaiseen suorittamiseen, mikä on selkeä etu paineistetuissa otteluissa – paineen kasvaessa, nuori mies vain paranee.

Ida Heikkinen (TBSM)

Pitkään FC Hongassa pelannut 15-vuotias Ida on tehnyt tällä kaudella debyytin Kansallisessa Liigassa ja maajoukkueessa.

Ida on kehittynyt todella paljon kuluvan kauden aikana, koska on käyttänyt paljon aikaa ja on todella omistautunut pelaaja. Ida on sitoutunut ja todella rohkea kentällä ja on aina valmis oppimaan uutta.

Ida on siis vuotta nuorempi kuin muut TBSM- joukkueen pelaajat ja hänen panostuksensa kauden aikana ovat mahdollistaneet hänen Kansallisen Liigan debyyttinsä ja todella haastavia otteluita naisten joukkueessa.

Ida on nopea oppimaan ja hän on sopeutunut erilaisiin tilanteisiin ja haasteisiin.

Ida ei pelkää extra työn tekoa ja se näkyy hänen nopeassa kehittymisessään tällä kaudella. Jos hän jatkaa samalla asenteella niin hän varmasti jatkaa kasvamista ja kehittymistä pelaajana ja hän tulee olemaan yksi FC Hongassa kasvaneista huippu pelaajista!

4.                   Kehittynein lapsiurheiluvaiheen pelaaja (poika ja tyttö)

Amos Palvalin (P10 Pre-Akatemia)

Aamos on noussut mustasta pre-akatemiaan tälle kaudelle. Aamoksen kehitys on ollut todella huimaa. Asenne treenissä on loistava ja vetää aina täysiä niin treeneissä ja peleissä. Aamoksella on todella kova motivaatio treenaamiseen myös omalla ajalla.

Saaga Aalto (T10)

Saagan kehitys kauden aikana on ollut avain uskomatonta, ja hänestä on noussut avainpelaaja omaan ikäluokkaansa. Saaga harjoittelee aina täysiä ja tekee asiat huolellisesti, mikä on tuottanut tulosta. Hänen tekemistään on ilo seurata!

5.                   Vuoden maalivahti (poika ja tyttö)

Nisha Oli (T06 Akatemia)

On tehnyt kovalla asenteella töitä koko kauden läpi ja valittiin myös helmariturnauksen All Stars -maalivahdiksi.

Elias Nieminen (P06 Akatemia)

Kova työmoraali. Pelasi maaottelun tällä kaudella ja on ollut miesten edustusjoukkueenkin mukana harjoittelemassa.

6.                   Vuoden vapaaehtoinen -palkinto

Saleh Zahedi, vapaaehtoinen valmentaja, P07 Akatemia.

Saleh on toiminut Hongassa vapaaehtoisena valmentajana jo noin seitsemän vuoden ajan. Viimeisen viiden vuoden ajan Saleh on osallistunut säännöllisesti lähes jokaiseen joukkueen harjoitukseen, peliin ja reissuun. Hän suunnittelee jopa työvuoronsa sen mukaan, että pääsee osallistumaan joukkueen tapahtumiin! Saleh tekee hommia täysin pyyteettömästi ja on myös saanut valmentajana itsenäistä vastuuta joukkueen harjoituksissa. Hän on käyttänyt vapaaehtoistyöhön valtavan määrän tunteja!

7.                   Palloliiton sarjat – mitalistit

T08 Akatemia: T13 Liiga pronssi sekä SPL1 -turnauksen hopea

P07 Akatemia: P14 Liiga pronssi

Puumat: Naiset 11v11 kulta

BSM: Liiga Pronssi (Esport Honka)

TBSM: Liiga Hopea

8.                   Joukkueiden tsempparit 2021

Musta P15 Jesper

Osoittaa treeneissä todella paljon kiinnostusta jalkapalloa kohtaan ja kuuntelee aina valmentajia. Jesper yrittää aina parhaansa ja jos ei jotain osaa, tekee sen silti niin hyvin kuin pystyy. Tämän takia Jesper on ottanut suuria askelia eteenpäin ja kehittynyt todella paljon kauden aikana.

Keltainen P15 Albertas

Hän on joka treeneissä ja lähes jokaisessa pelissä. Albertas on ollut innokas ja aktiivinen osallistuja. Albertas on selvästi tsempannut ja yrittänyt parastaan.

Vihreä P15 Björn

Björn on monipuolinen aktiivinen pelaaja niin puolustuksessa kun hyökkäyksessä. Pelaa tilanteet loppuun saakka ja osaa hienosti havainnoida koko kentän.

Musta P14 Matheo

Matheo on vuoden aikana kehittynyt todella paljon. Hän tsemppaa aina täysillä niin harjoituksissa kuin otteluissa. Matheo ei härvää, vaan keskittyy kuuntelemaan valmentajan ohjeita. Lisäksi Matheo on mukava joukkuekaveri kaikkien muiden poikien keskuudessa

Keltainen P14 Bea

Bea käy todella tunnollisesti treeneissä. Bea osoittaa erittäin hienoa keskittymiskykyä ja antaa jokaisessa tilanteessa aina kaikkensa.

Vihreä P14 Bowen

Bowen on edistynyt huimasti kesän aikana, ja ollut yksi aktiivisimmista pelaajista niin turnauksissa kuin peleissä. Hän on todellinen työmyyrä kentällä. Hän on aina ollut valmis auttamaan muita joukkueita turnauksissa lyhyelläkin varoitusajalla. Bowen on kuunnellut hienosti valmentajia, ja ottanut neuvoista opiksi.

Valkoinen P14 Emil

Emil on hienosti aktivoitunut kesän aikana, ja taidot ovat ottaneet huimia askelia eteenpäin. Emil on saanut paljon lisää rohkeutta peleissä, ja kantaa myös vastuuta peleissä. Emil on usein päässyt täydentämään muita joukkueita turnauksiin ja peleihin, ja on ollut aina valmis pelaamaan.

Tiikerit T13 Sara

Sara on tsempannut ja treenannut upeasti koko kauden. Hän motivoi muita pelaajia ja ottaa kaikki joukkueen jäsenet huomioon. Saran intoa on ollut ilo seurata!

Musta P13 Alex

Alex on esimerkillinen harjoittelija, joka yrittää aina parhaansa ja vähän enemmän. Alex ei pelkää isompia pelaajia, vaan menee aina asenteella pallon kimppuun ja näyttää kaikille vastustajille, mitä Rohkeus Hongassa merkitsee. Alex seuraa futista paljon ja harjoittelee jatkuvasti myös omalla ajallaan, mistä jokainen Hongan futari voi ottaa mallia!

Keltainen P13 Peik

Peik tulee harjoituksiin joka kerta iso hymy huulillaan. Hän jättää treenikentälle aina ihan kaikkensa, mutta hymy on matkassa myös kovimpienkin treenien jälkeen. Peik on periksi antamattomuudellaan ja hyvillä käytöstavoillaan mallipelaaja kaikille niin harjoituksissa, peleissä kuin niiden ulkopuolellakin.

Vihreä P13 Paavo

Paavo on ensimmäisistä treeneistään lähtien näyttänyt muille, millainen on hyvä joukkuepelaaja. Hän ottaa jokaisen pelaajan ryhmästä riippumatta hyvin huomioon, tulee kaikkien kanssa juttuun ja on kiltti kaikille. Tämän kaiken lisäksi Paavo ei koskaan luovuta peleissä tosipaikan tullen, vaan on sielläkin luotettava pelimies niin valkkujen kuin kavereidenkin silmissä.

Valkoinen P13 Eemil

Eemil kuljettaa kuin Pukki ja taistelee kuin Arajuuri. Hän toimii aina valmentajan ohjeiden mukaan, ja näyttää omalla käytöksellään joukkueen uudemmille pelaajille esimerkkiä Honkalaisesta harjoituskulttuurista. Eemil on mahtava kapteenipelaaja, joita tulisi olla jokaisessa joukkueessa useampi kappale.

Tiikerit T12 Frida

Frida on motivoitunut pelaaja, joka on kehittynyt kauden aikana paljon. Frida ottaa kaikki pelaajat aina huomioon ja kannustaa muita.

Musta P12 Lenni

Lenni on esimerkillinen ja johtava pelaaja kentällä keskittyen olennaiseen. Kannustaa joukkuekavereita ja kunnioittaa vastustajaa.

Keltainen P12 Kaius

Kaius tekee kaikki harjoitteet aina täysiä, kuuntelee ohjeet. Kaius on myös todella taitava pallon käsittelijä. Kaiuksen ollessa kentällä puolustussuunta on hyvin turvattu, sillä hän sijoittuu kentällä todella hienosti. Kaius on myös yksi joukkueen aktiivisimmista pojista.

Vihreä P12 Leo

Leo antaa kaikkensa treeneissä ja peleissä. Keskittyy olennaiseen ja antaa muidenkin keskittyä.

Pantteriinat T11 Elin

Elin on luonteeltaan “kapteeni” pelaaja ja kannustaa ja motivoi muita pelaajia treeneissä ja pelitapahtumissa. Elin treenaa aina täysiä ja antaa muille hyvää esimerkkiä harjoittelusta.

Pre-Akatemia P11 Samuel

Ahkera ja tunnollinen harjoittelija, joka on rehti ja reilu myös joukkuetovereita ja vastustajia kohtaan, ainoastaan pallo jalassa haluaa tuhota heidät! Keskittyy upealla tavalla treenissä ja siitä tuloksena upea kehityspolku tällä kaudella.

Musta P11 Saku

Ottanut tänä vuonna isoja kehitysaskelia ja kuvastaa honka-asennetta hienolla tavalla. Sakun iso intohimo kehittyä ja harjoitella tulee sekä peleissä että harjoituksissa esille keskittyneisyyden kautta. On upea joukkuepelaaja, joka kohtelee kaikkia kunnioituksella.

Keltainen P11 Oliver

Oliver on suurella sydämellä ollut mukana auttamassa joukkueen molempia peliryhmiä ja pelannut paljon pelejä mutta samalla ollut hieno ja kannustava joukkuetoveri ja edustanut Honkaa upealla tavalla sekä peleissä että treeneissä!

Vihreä P11 Onni

Hiljainen ja rauhallinen mutta todella hienoa ja esimerkillistä tsemppaamista kaikissa peleissä ja treeneissä läpi kauden, upea valmennettava, joka ei koskaan valita vaan jaksaa aina painaa täysillä ja pelaa suurella sydämellä joukkueen puolesta.

Lumileopardit T10 Salli

Salli tsemppaa ja kannustaa aina muita. Sallin harjoittelua ja motivaatiota on ilo seurata.

Pre-Akatemia P10 Christian

Treenimotivaatio ja asenne ovat kohdillaan. Kauden aikana hienoja steppejä eteenpäin. MAKSAA HINTAA!

Musta P10 Liinus

Liinus on meidän joukkueen lukko, mahtava maalivahti, joka omalla esimerkillään ja tiukalla, mutta kannustavalla ohjauksella tsemppaa muita peleissä ja treeneissä. Aina iloinen ja valmis antamaan itsestään kaiken joukkueen eteen!

Keltainen P10 Julius

Aktiivinen osallistuminen treeneihin ja turnauksiin.

Vihreä P10 Alexander

Alexander on toiminut vuosia luottopakkina, johon koko joukkueella on ollut täysi luotto. Myös muualla kentällä Alexin toiminta on ollut erinomaista.  Alexander on aina käyttäytynyt esimerkillisesti niin treeneissä kuin pelitilanteissakin. Hyvä Alex!

Akatemia T09 Ea

Ea on motivoitunut pelaaja, joka näyttää esimerkkiä koko joukkueelle omalla tekemisellään. Ea tekee aina asiat täysiä ja tsemppaa muita.

Akatemia P09 Anton

Anton on tunnollinen harjoittelija ja joukkuepelaaja isolla J:llä. Pelaamiseen ja harjoitteluun Anton suhtautuu tosissaan, mutta aina pilke silmäkulmassa. Anton saa muut pelaajat rentoutumaan, mutta tarvittaessa myös terästäytymään, kun tilanne sitä vaatii. Vaikka kausi ei aina ole ollut ruusuilla tanssimista, on Anton ollut esimerkillinen pelaaja ryhmälle niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Musta P09 Emma

Emma antaa peleissä ja treeneissä aina kaikkensa. Hän on luottopakki, jonka vastustajatkin muistavat. Emma on joukkueessa arvostettu ja pidetty pelaaja, joka pitää yllä hyvää ilmapiiriä ja on esimerkillinen joukkuepelaaja.

Keltainen P09 Julian

Puolustuksen johtopelaaja, joka pelaa joka tilanteen täysillä loppuun asenteella.

Vihreä P09 Luka

Pelillisesti nostaa koko joukkueen tasoa aina, kun on kentällä. Käy ahkeraan treeneissä ja vetää aina täysillä.

Keltainen T07-09 Sara

Sara antaa aina kaikkensa sekä pelissä että harjoituksissa. Sara tsemppaa toisia iloisella ja kannustavalla tavalla sekä osoittaa hyvää asennetta ja joukkuehenkeä.

Akatemia T08 Venla

Keskikentän taituri ja terrieri. Jos sattuu menettämään pallon vastustajalle, niin monesti se on takaisin hallussa ennemmin kuin huomataankaan.

Akatemia P08 Elias

Elias on kasvanut pikkuhiljaa tärkeään rooliin. Sinnikäs ja periksi antamaton joukkuepelaaja viimeisen päälle.

Musta P08 Ojas

Hän on aina iloinen ja positiivinen sekä kannustaa muita pelaajia. Hän laittaa kaikki likoon niin treeneissä kuin peleissäkin. Hän on todella sitoutunut joukkuepelaamiseen ja osallistuu aina treeneihin.

Keltainen P08 Heikki

Heikki yrittää aina parhaansa ja kannustaa muita. Hän noudattaa joukkueen pelisääntöjä ja luo positiivisella asenteellaan joukkueen yhteishenkeä.

Vihreä P08 Santeri

Tuli loukkaantumisen jälkeen treenien ajaksi juoksemaan kenttää ympäri.

Akatemia T07 Ilona

Pelaa joka tilanteen loppuun asti, kapteeni näyttää esimerkkiä tekemisellään.

Akatemia P07 Benjamin

Pippurinen ja taitava keskikenttäpelaaja on hurmannut monipuolisuudellaan ja oivaltavilla ratkaisuilla – vastustajan on lähes mahdoton ennakoida Benjaminin pelaamista. Kesän valitettavat loukkaantumiset katkaisivat kauden, nämä vaikeudet Benkku kuitenkin onnistui kääntämään edukseen – tulevalla kaudella tulemme näkemään entistä kypsemmän keskikentän taiturin.

Musta1 P07 Väinö

Väinö on todella tunnollinen pelaaja, joka antaa aina kaikkensa. Väinö on myös kehittynyt pelaajana erittäin paljon.

Musta2 P07 Patrik

Patrik on kehittynyt valtavasti ja täyttänyt uuden pelipaikkansa mallikaasti. Hänellä on lisäksi erittäin hyvä asenne treeneissä ja pelissä.

Keltainen P07 Jasu

Eniten kauden aikana pelin jokaisella osa-alueella kehittynyt pelaaja.

Vihreä P07 Eelis

Joukkuepelaaja, joka yrittää ja tekee aina parhaansa joukkueen eteen.

Vihreä P07    Samuel

Osallistunut aktiivisesti harjoituksiin ja otteluihin. Otteluissa on joukkueen kantavia voimia ja tunteella mukana.

Akatemia T06 Petra

Petra on reipas ja aina yritteliäs pelaaja, jolle periksi antaminen ei ole vaihtoehto. Positiivisuuden ja aktiivisuuden kautta tulee onnistumisia ja kehittymien on ollut silmiinpistävää.

Akatemia P06 Rasmus

Suomen U16 maajoukkueleireillä edustanutta pelaajaa voidaan luonnehtia ihanne valmennettavaksi; aina hyvällä tuulella sekä valmis harjoittelemaan tai kilpailemaan.

Musta P06 Matias

Kehittynyt kauden aikana joukkueen johtavaksi keskikenttäpelaajaksi.

N2 Liisa

Joukkueen kapteeni, joka tsemppaa omaa joukkuettaan treeneissä ja peleissä hyvällä asenteella. Laittaa aina 100 % peliin!

TBSM Nuppu

Nuppu on kehittynyt kauden aikana todella paljon pelaajana ja osoittanut mielen lujuutta ja periksi antamattomuutta. Pelaaja on vaatinut itseltään paljon. Nuppu aloitti kauden harjoitellen uutta rooliaan ja on ollut todella avoin oppimiselle. Jopa siinä määrin, että hän on tehnyt kauden aikana debyytin Kansallisen Liigan joukkueessa kovassa ottelussa KuPSia vastaan. Nuppu on antanut joukkueelleen paljon kentällä ja asettanut omat ja joukkueen tavoitteet korkealle. Hienoja esityksiä ja mahtava asenne!

TB Youth Ilmi

Aktiivinen ja tunnollinen pelaaja, joka toimii joukkueessa positiivisella tavalla johtavana persoonana ja pelaajana.

TB United Yar

Yar on ollut tällä kaudella puolustuksen lukko, jota ei ohiteta. Ja jos on ohitettukin niin Yar on uskomattomalla nopeudellaan juossut vastustajat kiinni. Vaatimaton tsemppari, joka on ollut yksi tämän kauden menestyksen avainpelaajia.

A1 Akatemia Anton

Anton on kova tekemään töitä treeneissä. Hänellä on kova nälkä oppia ja tavoitteiden saavuttamiseksi on valmis venymään. Hyvät vuorovaikutustaidot ja taistelijaluonne. Joukkuekavereiden arvostama ja osallistumisprosentti treeneihin on lähes 100. Tukee aina joukkuekavereita positiivisesti. Hyvä vuorovaikutus myös valmennuksen suuntaan.

A2 Musta Alexander

Erittäin sitoutunut pelaaja niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Joukkuepelaaja, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Tärkeä maalintekijä!

A2 Leopardit Roy

Asenne, asenne ja asenne! Aina 110 % lasissa, täysillä, esimerkin voima, teot ei puheet. A True Captain!

B2 Reservi Luca

Luca on kova tekemään töitä. Hänellä on kova halu oppia ja hän on valmis venymään. Hyvät vuorovaikutustaidot ja periksi antamaton luonne. Joukkuekavereiden arvostama ja osallistumisprosentti treeneihin on lähes 100. Tukee joukkuekavereita. Hyvä vuorovaikutus myös valmennuksen suuntaan.

B3 Emil

Hyvä peleissä ja treeneissä!

B4 Vilho

Tärkeä tukipilari joukkueelle. Hän on hoitanut kahden joukkueen maalivahtihommat melkein yksin. On valmista auttamaan joukkuetta sen edun mukaisesti.

B4 Kimi

Selättänyt vaikean loukkaantumisen. Hyvä harjoitteluasenne. Halu voittaa on suuri. Laadukkaat laukaukset.

P05-06 Keltainen Tapio

Todella vahva koko joukkueen tsemppaaja ja itse suoriutunut kapteenin hommasta vähintäänkin kunnialla koko kauden.

9. Maajoukkueissa pelanneiden palkitseminen

Pelaajiamme on jälleen esiintynyt merkittävä määrä maajoukkueleireillä ja -otteluissa. Palkitsimme ikäluokkien maaotteluissa tällä kaudella pelanneita ja näiden lisäksi FC Hongan pelaajia on siis kauden aikana osallistunut maajoukkueleireille. Joitakin maajoukkuetapahtumia on valitettavasti jouduttu perumaan koronan vuoksi.

T03

Liisa Tuomi
Sonja Ferm

T04

Iida Värri
Noora Juusela
Senni Kaikkola
Ada Eronen

T05

Julia Schalin
Noa Nastase
Elli Seiro
Ida Heikkinen
Sara Arimo

Pojat 2006

Elias Nieminen
Matias Pasanen
Joona Puro

Esport Honka:

Jesse Nikki, 2003
Niilo Saarikivi, 2003
Otso Koskinen, 2003
Matias Rale, 2001 (ei paikalla)
Ville Koski, 2002
Niklas Pyyhtiä, 2003–> Bologna 8/ 2021
Matias Kivikko, 2003–> Venetsia 7/ 2021
Kalle Kuisma, MV, B-junnut, 2005
Lauri Laine, B-junnut, 2005
Dario Naamo, B-junnut, 2005
Marlo Hyvönen, B-junnut, 2005

Aino Vuorinen, Kansallinen Liiga
Nana Yang, Kansallinen Liiga


#MeOllaanHonka

Back to top