Etsi tältä sivustolta

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous

Julkaistu

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään keskiviikkona 27.10. klo 18:00 alkaen Esport Centerin kabinetissa. Käsittelemme syyskokouksessa sääntöjen mukaiset asiat sekä mahdolliset hallituksen ja/tai jäsenten vireille panemat asiat.

Kokouksen asialistalla on mm. kauden 2021-22 toimintasuunnitelman, talousarvion sekä jäsenmaksujen suuruudesta päättäminen. Mikäli jäsenet haluavat tuoda asioita kokoukseen käsiteltäväksi, tulee asiasta olla 10.10. mennessä yhteydessä toiminnanjohtaja Petri Haraiseen.  Kokouksessa valitaan seuralle myös uusi puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Puheenjohtaja Mariet Louhennon kausi on päättymässä hänen toimittuaan hallituksessa yhteensä kuusi vuotta, joista neljä seuran puheenjohtajana.

Haluan lämpimästi kiittää seuraa, sen jäseniä, pelaajien vanhempia ja yhteistyökumppaneitamme sekä henkilöstöä ja hallitusta siitä huikeasta kehityksestä, jonka olemme yhdessä saaneet viime vuosien aikana aikaan. Selvisimme yhdessä myös korona-ajan haasteista. Minulle on henkilökohtaisesti tärkeää, että jättäessäni tehtävän, voin aidosti sanoa, että seura itsekin on pelaajien ohella hyvässä kunnossa, Louhento kiittää.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa on kolme jäsentä, joista Pirkko Ilmonen ja Mika Pulliainen ovat ilmoittaneet olevansa käytettävissä myös tulevalla kaudella. Hallituksen jäsen ja seuran kunniajäsen Kalle Lehtinen päättää samalla pitkän hallitusuransa. Seura kiittää lämpimästi sekä Lehtistä että Louhentoa seuran eteen tehdystä arvokkaasta työstä. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan seuran hallituksessa ja haluat lisätietoa tehtävistä, voit olla suoraan yhteydessä joko puheenjohtaja Louhentoon tai toiminnanjohtaja Haraiseen.

Seuran sääntöjen mukaisesti seuran kokouksissa äänivaltaisia ovat jäsenmaksunsa suorittaneet 18 vuotta täyttäneet pelaaja-, toimihenkilö-, huoltaja-, kunnia- ja yksityiset kannattajajäsenet. Alle 18-vuotiaiden nuorisojäsenten huoltajilla, jotka eivät ole huoltajajäseniä, ja yhteisökannattajajäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus yhdistyksen kokouksissa. Seuran sääntöihin kokonaisuudessaan voi tutustua täällä: https://fchonka.fi/seura/saannot/

Kokousmateriaali toimitetaan kaksi viikkoa ennen kokousta ja se liitetään kokoustapahtuman ilmoittautumisen yhteyteen myClubissa. Kokoukseen osallistujia pyydetään tutustumaan kokousmateriaaliin ennakkoon.

Lisätietoja:

Tominnanjohtaja Petri Harainen
petri.harainen@fchonka.fi

Puheenjohtaja Mariet Louhento
mariet.louhento@fchonka.fi

Back to top