Etsi tältä sivustolta

Ystävänpäiväviikon tempaus somessa!

Julkaistu

Näytä sun kaveritaidot!

FC Honka osallistuu ystävänpäivätempaukseen, jossa ovat mukana pääkaupunkiseudun kaupungit, poliisi ja yhteisöjä. Haastamme mukaan jokaisen joukkueemme! Täytetään some ystävänpäivän alla ja ystävänpäivänä 14.2. kaveritaidoilla!

Ystävänpäivätempauksella kannustetaan toimijoita jakamaan työtään lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen sekä kiusaamisen ehkäisemiseksi. Tempaus on osa Samalla puolella -kampanjaa, jossa kerrotaan kiusaamisen vastaisesta työstä ja muistutetaan jokaisen tärkeästä roolista siinä.

Samalla puolella -kampanja kertoo kiusaamisen vastaisesta työstä ja kannustaa yhteistyöhön: https://www.esbo.fi/fi-FI/Samalla_puolella__Vantaa_Espoo_Helsinki_(189524).

Miltä kaveritaitojen harjoittelu tai hyvän ryhmähengen luonti näyttää kuvana?

Ottakaa kuva kaveritaitojen harjoittelusta!

Jaa kuva somessa ystävänpäiväviikolla tunnisteella #SamallaPuolella. Lisää päivityksiin tai esim. Instagramin tarinoihin @fc_honka_ry niin saamme ne julkaistua seuran somessa.

Kirjoita kuvaukseksi esimerkki: miten kaveritaitoja harjoitellaan tai miten luodaan ryhmähenkeä. Voitte vapaasti valita päivityksen tekstin niin, että se liittyy ystävyyteen ja/tai kiusaamisen vastaisuuteen.

Me ollaan Honka, kiusaamista vastaan!

Back to top