Etsi tältä sivustolta

Uusien koronarajoitusten vaikutukset toimintaan

Julkaistu

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tekemän päätöksen mukaan alle 12-vuotiaiden lasten harrastustoimintaa voidaan jatkaa tietyin rajoituksin. Yli 12-vuotiaiden (2008 syntyneet ja vanhemmat) harrastustoiminta siirtyy yksilöllisesti toteutettavaan etäharjoitteluun 1.3. lähtien.

12-vuotiaiden ja nuorempien toiminta 1.3. eteenpäin

2009 syntyneiden ja nuorempien harrastustoiminta saa jatkua, mutta turvallisuuteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Mikäli harjoituksiin osallistuu sisätiloissa yli 10 henkilöä ja ulkotiloissa yli 50 henkilöä, on pelaajien välisen etäisyyden oltava koko harjoituksen ajan yli 2 metriä. Alkuverryttely tulee suorittaa pääsääntöisesti ulkona tai kenttäalueen ulkopuolella.

FC Honka ry:n harjoittelu toteutetaan sisätiloissa maksimissaan kymmenen hengen ja ulkotiloissa maksimissaan 25 henkilön ryhmässä. Hallin kenttätila tulee olla 10 hengen ryhmälle ¼ kenttä ja ulkotiloissa kenttätila tulee olla 25 hengen ryhmälle ½ kenttä. Tällöin pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän ohjeistuksen mukaisesti lajinomainen harjoittelu on mahdollista. Harjoitteet tulee kuitenkin suunnitella niin, että tarpeettomia lähikontakteja vältetään. EBK-Honka-Areenalta sekä Esport Arenalta tulee erilliset ohjeistukset turvallisen harjoittelun toteuttamiseksi.

Sisätiloissa toteutettava fysiikkaharjoittelu keskeytetään 28.3 asti. Säännöllisen fysiikkaharjoittelun piirissä oleville joukkueille tulee erillinen ohjeistus fysiikkaharjoittelun toteuttamisesta 1.3. eteenpäin.

Yli 12-vuotiaiden ja vanhempien junioreiden harrastustoiminta 1.3. eteenpäin

2008 syntyneiden ja vanhempien junioreiden harrastustoiminta siirtyy yksilöllisesti toteutettavaan etäharjoitteluun. FC Honka ry tulee ohjeistamaan joukkuekohtaisesti harjoitteiden sisällön ensi viikon alussa. Tulemme hyödyntämään harjoittelussa FC Honka ry:n harjoitepankkia.

2008 syntyneiden ja vanhempien junioreiden harrastustoiminnan keskeytys kestää tämän hetken tiedon mukaan 28.3.2021 asti.

Mikäli rajoituksiin tulee muutoksia, niin tiedotamme niistä välittömästi.

Pysytään terveinä ja toimitaan vastuullisesti niin kentällä kuin sen ulkopuolella.


Espoon kaupungin tiedote uusista rajoituksista

Palloliiton tiedote

Olympiakomitean tiedote

EBK-Honka Areenan linjaukset 1.3. lähtien:

1. Kuntosali ja fysiikkatila suljetaan 1.3. lähtien
2. 2009 ja sitä myöhemmin syntyneiden jalkapalloharjoittelu sallitaan 1.3. lähtien seuraavin ehdoin
– Vanhemmat eivät voi tulla halliin sisälle. Kahviossa voi olla. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä.
– Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle.
– Jokainen joukkue on vastuussa siitä, että halliin ei pääse harjoitustapahtumaan kuulumattomia henkilöitä.
– Harjoitusvuoron varannut joukkue voi siirtyä halliin 5 minuuttia ennen harjoitusvuoroa yhdessä valmentajan johdolla
– Harjoituksiin tulevat joukkueet siirtyvät odottamaan vuoron alkua hallin lämmittelyalueille. Lämmittelyaluetta ei käytettä muuhun kuin kenkien ja vaatteiden vaihtoon. Pukuhuoneet eivät ole käytössä.
– Honka käyttää harjoituksiin kulkuun hallin ”sivuovea” (ovi keskellä pitkää sivua), muut käyttäjät kulkevat halliin pääoven kautta.
– 10 henkilöä / ¼ kenttä. Väliverhot tulee pitää alhaalla
– vuoron vaihdot porrastetusti, niin, että ryhmät eivät kohtaa

Muuten toiminnassa tulee noudattaa AVIn, Palloliiton ja olympiakomitean ohjeistusta.

Back to top