Harjoitepankki

Tämä sivusto sisältää FC Hongan pelaajille suunnitellut, ikäluokakohtaiset harjoitus- ja harjoitesisällöt omatoimiseen harjoitteluun. Sisältö tukee pelaajan henkilökohtaista harjoittelua ja kehittymistä myös silloin, kun ohjattu joukkuetoiminta on kesken.

Lapsiurheiluvaiheessa (U6-U11, tytöt & pojat)  omatoimiharjoittelun keskeisenä tavoitteena on kehittää pelaajien perusmotorisia, liiketaidollisia, lajitaidollisia ja fyysisiä ominaisuuksia mahdollisimman monipuolisesti.

Nuorisourheiluvaiheissa (U12-U20, tytöt & pojat)  omatoimiharjoittelun tavoitteena on kehittää pelaajien fyysisiä sekä teknis-taktisia ominaisuuksia mahdollisimman monipuolisesti. Mitä vanhemmassa ikäluokassa pelaaja toimii, sitä vahvemmin tulisi pelaajalla myös itsellään olla selkeät tavoitteet, jotka ohjaavat tekemistä.

Maalivahdeille löytyy harjoitepankeista omat, erilliset sisällöt.

Tämä sivusto on avoin ja myös muiden seurojen pelaajien käytettävissä omatoimiseen harjoitteluun. Näin toimien haluamme olla mukana tukemassa suomalaista jalkapalloyhteisöä, jotta jokaisella harrastajalla olisi mahdollisuus innostua ja inspiroitua lajista!

Alla olevien linkkien kautta pääset siirtymään ikäluokkakohtaisiin harjoitussisältöihin:

Yhteistyössä