Etsi tältä sivustolta

Toiminnanjohtajan kiitos kaudesta 2019-2020

Julkaistu

Mennyt kausi oli kokonaisuudessaan hyvin poikkeuksellinen. Koronavirusepidemian aiheuttama katkos keväällä pysäytti lähes koko yhteiskunnan ja sen myötä myös harrastustoiminnan. Olimme kaikki täysin uuden edessä.

Vaikeuksista huolimatta pääsimme vetämään poikkeusoloissa kauden hyvin lävitse. Olen todella tyytyväinen seuramme kykyyn reagoida ketterästi muuttuvissa tilanteissa. Haluan esittää suuret kiitoksen henkilöstöllemme kuluneesta kaudesta. Tämä ei varmasti ole ollut kenellekään helppoa, mutta teitte mukisematta töitä yhteisen hyvän eteen, ja jokainen laittoi varmasti itsensä täysillä peliin. Olette loistavia!

Todella ison kiitoksen haluan antaa myös kaikille toimihenkilörooleissa toimineille. Hallituksen jäsenet, joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat, huoltajat ja muut kortensa kekoon laittavat vapaaehtoistoimijat; teette todella arvokasta työtä lasten harrastamisen mahdollistamiseksi. Tänä poikkeusvuonna teidän panoksenne on ollut täysin korvaamatonta. Hattu päästä!

FC Honka ry:n puolesta haluan kiittää jäseniämme, toimihenkilöitä, henkilöstöämme sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta kaudesta ja toivottaa jaksamista vallitsevaan poikkeustilanteeseen. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Yhteisön voimalla pääsemme näissäkin olosuhteissa eteenpäin – #MeOllaanHonka

Petri Harainen, toiminnanjohtaja

FC Honka ry

Back to top