Etsi tältä sivustolta

Kauden 2019-2020 palkitut pelaajat ja valmentajat

Julkaistu

Tänä vuonna jouduimme valitettavasti perumaan seuran yhteiset päättäjäiset koronan vuoksi. Jokaisen joukkueen tsempparipelaaja on kuitenkin palkittu joukkueiden tapahtumissa ja ensi viikolla palkitsemme vielä kauden kehittyneimmät pelaajat lapsi- ja nuorisourheiluvaiheesta, kauden kehittyneimmät maalivahdit sekä kauden valmentajat lapsi- ja nuorisourheiluvaiheesta. Ensi viikolla palkittavat pelaajat ja valmentajat sekä palkintojen perustelut on kerrottu alla.


Kauden kehittynein maalivahti, tytöt: Noa Nastase, T05 Akatemia

Noa on kehittynyt paljon vuoden aikana ja osoittanut tinkimätöntä luonnetta viihtyä kentällä aamusta iltaan. Kesän huippukohtina esimerkiksi Helmariturnaukseen osallistuminen ja siellä finaalissa voitto. Tulevaisuudessa iso aihio päästä vielä pitkälle, jos työmoraali säilyy yhtä korkealla. 

Kauden kehittynein maalivahti, pojat: Julius Ylinen, P08 Akatemia

Julius ei ole kerinnyt vielä kauaa olemaan virallisesti maalivahtina, mutta sitäkin innokkaampana lähtenyt kehittämään itseään, ja tulostakin on jo tullut. Pelannut kauden erinomaisesti, mikä näkyy sarjataulukossa ja päästetyissä maaleissa (mikä ainakin vielä erinomainen). Moderni maalivahti, joka kykenee avaamaan peliä erinomaisesti ja atleettisuudellaan ottaa paljon palloja kiinni. 

Kauden kehittynein pelaaja, nuorisourheiluvaihe tytöt: Liina Juntunen, TBSM

Liina siirtyi täksi kaudeksi HJK:sta Honkaan ja aloitti kautensa B:n SM-karsinnassa verrattain pienessä roolissa. Kauden mittaan teki esimerkillisesti töitä ja taisteli itselleen paikan SM-joukkueen avauksessa. Kauden päättyessä oli yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista SM-hopeaa voittaneessa joukkueessa. Erinomainen joukkuepelaaja, joka laittaa itsensä tilanteesta riippumatta täysillä likoon. Hyvä esimerkki periksiantamattomuudesta.

Kauden kehittynein pelaaja, nuorisourheiluvaihe, pojat: Lauri Laine, P05 Akatemia

Vuosien saatossa laitahyökkääjänä viihtyvästä pelaajasta on jalostunut monipuolinen joukkuepelaaja. Pelaaja hallitsee tekniset ja taktiset nyanssit erinomaisesti, kokonaisuutta täydentää huomattava fyysinen suorituskyky sekä terve suhtautuminen urheilulliseen elämäntapaan.

Kauden kehittynein pelaaja, lapsiurheiluvaihe tytöt: Julia Hautamäki, T09

Julian kehitys on ollut huimaa viimeisen kauden aikana. Treenimotivaatio ja kehittymisen halu on kohdallaan joka tapahtumassa. On hienoa, miten määrätietoisesti ja tavoitteellisesti hän harjoittelee treeneissä ja omalla- ajalla.

Kauden kehittynein pelaaja, lapsiurheiluvaihe pojat: Oliver Alho, P10

Oliver aloitti jalkapallon kaksi vuotta sitten. Harrastus alkoi P10 Vihreässä joukkueessa ja ensimmäinen siirto haastavampaan, P10 Keltaisen joukkueen, toimintaympäristöön tapahtui jo talvikauden jälkeen. Kehittyminen jatkui nousujohteisena ja kauden lopussa Oliver siirrettiin jälleen haastavampaan, P10 Mustan joukkueen, toimintaympäristöön. Kuluneen kauden 2019-2020 aikana kehittyminen on jatkunut tutulla kaavalla ja kauden loppupuolella tehtiin jälleen siirto haastavampaan, P10 Pre-Akatemia joukkueen, toimintaympäristöön. Uskomaton kehitystarina vailla vertaa!

Kauden valmentaja, nuorisourheiluvaihe: Jussi Väyrynen, ASM

A-poikien joukkue saavutti talvella paikan SM-sarjaan. Talven erinomaiset otteet ovat saaneet jatkoa siten, että syksyllä joukkue kamppaili SM-mitaleista. Jussi Väyrynen on johtanut joukkuettaan ihmisläheisellä tavalla sekä saanut joukkueen pelaamaan saumattoman tehokkaasti.

Kauden valmentaja, lapsiurheiluvaihe: Olli Juusela P13, P14

Kuluvalla kaudella Olli on toiminut nuorimpien junioreiden P13 ja P14 ikäluokkavastaavana. Ollin on onnistunut luomaan poikkeuksellisen positiivisen ilmapiirin joukkueiden toimintaan, mikä on näkynyt pelaajien sitoutuneisuutena, pelirohkeutena ja kehittymisenä läpi kauden. Myös ikäluokkien pelaajamäärät ovat kasvaneet kauden aikana valtavasti. Ollin oma innostus ja energia on omiaan levittämään lajirakkautta seuramme nuorimpiin junioreihin.

Lämpimästi onnea kaikille palkinnon saajille sekä kaikille muillekin seuran pelaajille tsemppaamisesta ja hyvästä asenteesta kaudella 2019-2020!

Me ollaan Honka!

Back to top