Etsi tältä sivustolta

Tiedote toimintamaksuista

Julkaistu

Me ollaan Honka. Yhdessä. 

Honkalaiseen perheeseen kuuluvat niin pelaajat kuin heidän läheisensä, joukkueiden ja seuran toimijat ja kannattajat. Olemme yhteisö nuorimmasta jalkapallokoululaisesta erityisryhmäläisiin ja aina menestyneimpiin ammattilaisiin. Koronavirus on asettanut yhteisömme haastavaan tilanteeseen, jossa seura joutuu tekemään ratkaisuja alati muuttuvissa tilanteissa.  Tämä tiedote sisältää informaatiota seuran toimintamaksuihin sekä seuran tukemismahdolllisuuksiin liittyen.

FC Honka ry on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhdistys, jonka keskeisin tulonlähde on jäsenten kuukausittain maksamat toimintamaksut. Seuran jäseniltä kerättävillä toimintamaksuilla katetaan kuukausittain valmentajien palkat sivukuluineen, harjoitusolosuhteet, fyysisen harjoittelun kustannukset sekä kilpailutoiminta kokonaisuudessaan. Harrastamisesta kausitasolla syntyvät kustannukset on jaettu kuukausittain laskutettaviin, kahteentoista tasaerään, riippumatta siitä, milloin kulu kauden aikana tosiasiallisesti syntyy ja tulee seuran vastattavaksi.  

Haluamme jatkossakin kehittää pelaajiamme ilon, ammattiylpeyden ja lajirakkauden ilmapiirissä. Turvataksemme toimintamme jatkumisen, veloitamme  jäseniltämme 1.4. alkaen alennettua toimintamaksua, joka on huhtikuun osalta 50% joukkuekohtaisen toimintamaksun normaalimäärästä. Tämä siksi, että toiminnan keskeytyksestä ja sopeuttamistoimenpiteistä huolimatta seuralle syntyy edelleen kustannuksia, jotka sen on katettava. Keskeytyksen mahdollisesti jatkuessa touko- ja kesäkuuhun, tulee veloitettavan toimintamaksun suuruus laskemaan samalla, kun sopeuttamistoimenpiteiden vaikutukset alkavat näkymään seuran taloudessa.  

Asiaan liittyvät tiedustelut: toiminnanjohtaja Petri Harainen, petri.harainen@fchonka.fi 

Honkalaisuus on tukemista, jakamista ja arvostamista 

Pyydämme tässä haasteellisessa tilanteessa koko Honka-perheen apua. Ajatus, jossa sukupolvi honkalaisia menettäisi otteensa jalkapalloon kokonaan, on tunteita herättävä. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä meillä ei ole mahdollisuutta rakentaa sellaisia taloudellisia puskureita, joilla pystyisimme selviämään tämän tyyppisistä tilanteista ilman tukea.  

Tarjoammekin seuran elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi mahdollisuutta tukea toimintaamme sekä yksilöille että yhteisöille suunnatuin kannattajajäsenmaksuin.  

Kannatusjäsenyys 
on yksi seuran tukemisen muoto, joka antaa äänioikeuden seuran sääntömääräisiin kokouksiin.  

Kannatusjäsenmaksu: 150 euroa  
Maksu maksetaan FC Honka ry tilille Nordea FI75 2146 1800 0055 39 
Viestikenttään: koko nimi sekä sana ”KANNATUSJÄSENMAKSU” 

Kannattavan yhteisön jäsenyys 
on yksi seuran tukemisen muoto. Kannattavalla yhteisöllä ei ole äänioikeutta yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.  

Kannattavan yhteisön jäsenmaksu: 500 euroa 
Maksu maksetaan FC Honka ry tilille Nordea FI75 2146 1800 0055 39 
Viestikenttään: koko yhteisön nimi sekä sana ”KANNATTAVA YHTEISÖ JÄSENMAKSU” 

Huoltajajäsenyys 
on yksi seuran tukemisen muoto, jolla alle 15–vuotiaan pelaajajäsenen huoltaja saa itselleen äänioikeuden seuran sääntömääräisiin kokouksiin.  

Huoltajajäsenmaksu: 30 euroa 
Maksu maksetaan FC Honka ry tilille Nordea FI75 2146 1800 0055 39 
Viestikenttään: koko yhteisön nimi sekä sana ”HUOLTAJAJÄSENMAKSU” 

Kuten monissa yhteyksissä on todettu, koronavirus on vakava paikka meille kaikille, koko yhteiskunnalle. Suomalaiset ovat kuitenkin nousseet ahdingosta ennenkin, miksi koronakriisi tekisi poikkeuksen. Työskennellään yhdessä sen eteen.

Me ollaan Honka. Yhdessä. 

Back to top