Etsi tältä sivustolta

FC Honka ry:n juniorirahaston hakuaika 17.1.-31.1.2020

Julkaistu

Juniorirahaston tuki on tarkoitettu auttamaan motivoituneen pelaajan jalkapalloharrastuksen jatkumista tilanteessa, jossa perheellä on haasteita suoriutua harrastusmaksuista.

Tuen kautta pelaaja voi saada alennuksen seuran toimintamaksuun. Avustusta jaettaessa ovat kaikki toimintamaksun piirissä olevat pelaajat oikeutettuja hakemaan avustusta.

Avustuksia jaettaessa otetaan huomioon seuraavat kriteerit: 

  • Perheen taloudellinen tilanne: tulot, menot, tuen tarve
  • Perheen elämäntilanne: lasten määrä, työttömyys, perheessä asuvien  aikuisten määrä, terveydelliset seikat, muut harrastukset
  • Tuen tarpeen määräaikaisuus tai jatkuvuus
  • Hakijan aktiivinen ja säännöllinen harrastaminen 

Tuki myönnetään maksimissaan yhdelle toimintakaudelle kerrallaan. Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta tilanteesta ja hakemusten määrästä. Rahaston varoilla tuetaan ensisijaisesti alaikäisiä junioripelaajia.

Tukea voi hakea vain tuleviin maksuihin.

FC Hongan johtokunnan valitsema rahaston johtoryhmä käsittelee hakemukset hakuajan päättymisen jälkeen, tekee päätökset tuen hyväksymisestä tai hylkäämisestä sekä myönnettyjen tukien suuruudesta ja pituudesta. Johtoryhmään kuuluvat toiminnanjohtaja Petri Harainen, seurakoordinaattori Annariina Seppä, johtokunnan edustajana Antti Nousiainen sekä jäsenistön edustajana Ilari Äijälä.

Seurakoordinaattori tai toiminnanjohtaja pyytää tarvittaessa lisätietoja ennen käsittelyä, sekä ilmoittaa päätöksen hakijalle henkilökohtaisesti.

Perhe on velvollinen ilmoittamaan, mikäli tuen tarpeeseen tulee kauden aikana muutos ja myönnettyä tukea ei enää tarvita. Jos pelaaja lopettaa FC Hongassa niin tuen maksaminen päättyy. Loukkaantumistilanteissa sovelletaan seuran talousohjesääntöä eikä maksuvapauskuukausilta makseta tukea.

Täytetty ja allekirjoitettu hakemus toimitetaan skannattuna osoitteeseen toimisto@fchonka.fi tai postitse osoitteeseen FC Honka ry / seurakoordinaattori, Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo. Hakuaika on 17.1.-31.1.2020. Tukea voidaan poikkeustapauksissa myöntää myös muulloin kuin hakuaikoina, mikäli perheen tilanne akuutisti muuttuu. 

TUKIHAKEMUSKAAVAKE 2020 / PDF

TUKIHAKEMUSKAAVAKE 2020 / WORD

Lisätietoja tuesta ja hakuprosessista: toimisto@fchonka.fi / 020 730 4651.

Back to top