Etsi tältä sivustolta

Huipputiimi vastaamaan FC Hongan U12-U15 valmennuksesta

Julkaistu

FC Hongan nuorisourheiluvaiheen valmennus vahvistuu kolmella huippunimellä, kun Tero Tainio, Abdi Mohamed ja Henri Kaasalainen liittyvät U12-U15 ikäluokkien valmennustiimeihin.

Seuran kesällä avaamilla valmentajahauilla haettiin valmennuksen ammattilaisia sekä lapsiurheilu- että nuorisourheiluvaiheisiin. Tavoitteena oli löytää Suomen parhaita osaajia, joilla on vahvaa näyttöä lasten ja nuorten jalkapallon lajivalmennuksesta sekä intohimoa ja halua viedä honkalaista jalkapalloilua kohti uudistuneen valmennuslinjan mukaista seuraidentiteettiä.

Abdi Mohamed ja Tero Tainio ottavat tulevalla kaudella tiiminä vetovastuun FC Hongan poikapuolen C -ikäluokista. Akatemiavalmentaja -nimikkeillä toimivien valmentajien työnkuvaan kuuluu U14 ja U15 Akatemiajoukkueiden valmentaminen sekä Mustan -linjan (Haaste) joukkueiden toiminnan koordinointi sekä tiivis yhteistyö pelaajien kanssa kenttätasolla. Valmentajakaksikko suuntaa Espooseen Käpylästä, jossa ovat kuluneella kaudella olleet UEFA Youth -leagueta pelaavan B -juniorijoukkueen valmennuksessa. Molemmilla valmentajilla on UEFA B -lisenssi.

D-ikäluokan akatemiavalmennustiimin vastuuparin muodostaa Niko Laiho yhdessä Henri Kaasalaisen kanssa. Laiho tulee koordinoimaan ikäluokkaa U13, Kaasalaisen vastatessa U12 ikäluokan pelaajakehityksestä. Laiho jatkaa myös seuran valmennuspäällikkönä täsmennetyin tehtävänkuvin, hänellä on UEFA B -lisenssi. Kaasalainen on kuluneella kaudella ollut valmentamassa menestyksekkäästi seuran 3. divisioonassa pelaavaa miesten reservijoukkuetta kohti ylempää sarjaporrasta, sekä valmentanut B-nuorten Akatemiaa. Hän tulee myös jatkossa toimimaan osana M2:n valmennustiimiä. Kaasalainen on UEFA B -lisenssin omaava valmentaja. Akatemioiden vastuuvalmentajat tulevat olemaan aktiivisesti mukana myös Mustan -linjan toiminnassa.

– Olemme uuden valmennustiimimme muotoutumiseen erittäin tyytyväisiä, toiminnanjohtaja Manu Kangaspunta kertoo. – Lapsiurheiluvaiheeseen palkattujen viiden valmentajan täydentyminen kolmella nuorisourheiluvaiheen huippuasiantuntijalla vahvistaa seuran valmennuksellista osaamista ja otetta entisestään. Nuorisourheiluvaiheen valmentajamme ovat kokeneita ja laajan kokonaiskuvan, myös kansainvälisestä, nuorisojalkapallosta omaavia valmentajia, jotka pystyvät opettamaan seuran valmennuslinjan mukaista pelitapaa, Kangaspunta jatkaa.

Nyt julkaistujen valmentajien ympärille muodostettavien valmennuksellisten tiimien rakentaminen on parhaillaan käynnissä. Nuorisourheiluvaiheeseen palkattava Talenttivalmentaja ja kokonaisuudessa valmiit valmmennusryhmät esitellään seurasivustollamme lokakuun aikana.

Toivotamme kaikki uudet valmentajamme tervetulleiksi osaksi mustakeltaista kasvutarinaa!

Lisätietoja:

Manu Kangaspunta, toiminnanjohtaja
manu.kangaspunta@fchonka.fi

Niko Laiho, valmennuspäällikkö
niko.laiho@fchonka.fi

#hongassatapahtuu #intohimonataito #meollaanhonka 

Back to top