Etsi tältä sivustolta

FC Honka Musta 05 hakee joukkueeseen maalivahtia

Julkaistu

Musta 05 on FC Hongan 2005-ikäluokan kakkosjoukkue. Tällä hetkellä joukkueessa on noin 20 innokasta ja kehityshaluista pelaajaa. Treenaamme 4-5 kertaa viikossa, ja syksyllä 2017 pelaamme U12 Ykköstä ja U13 Kolmosta. Osallistumme pääasiassa kansallisiin eliitti- ja kilpatason turnauksiin sekä 1-2 kertaa vuodessa kansainväliseen turnaukseen ulkomailla. Tarjoamme pelaajillemme erinomaisen kehitysympäristön ja teemme tiivistä yhteistyötä Akatemian kanssa. Haemme nyt joukkueeseen innokasta maalivahtia, jolla on kova halua kehittyä omalle huipulleen tällä pelipaikalla.

Laadukkaan joukkueharjoittelun lisäksi FC Hongan maalivahdeilla on mahdollisuus osallistua Vito Confalonen erittäin suosittuun ja monipuoliseen maalivahtivalmennukseen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Vastuuvalmentaja Markku Heikkinen (markku.heikkinen(at)vaisala.com / 040 728 7296)

Joukkueenjohtaja Mikko Ronikonmäki (fchonkamusta05(at)gmail.com / 0400 568 599)

Back to top