Etsi tältä sivustolta

NORDIC ACADEMY GAMES-OTTELUSARJAT KÄYNTIIN 25-26.3.17

Julkaistu

Tulevina lauantaina ja sunnuntaina pelataan ensimmäiset NAG ystävyystapahtumasarjan ottelut yhtäaikaisesti sekä Tukholmassa, että Helsingissä. Honka ja HJK vastaavat isäntinä Töölön tapahtumassa tukholmalaisten Djurrgården IF:n ja Hammarby IF:n viikonloppuohjelmasta. NAG on suomalaisten ja ruotsalaisten seurojen yhteistyössä organisoima akatemiatason pelitapahtumasarja.

Suomalaisista seuroista NAG tapahtumiin osallistuvat ikäluokissa P12, P13 ja P14 Honka, HJK, KäPa, Ilves ja TPS. Ruotsalaisista seuroista mukana ovat AIK, Djurgårdens IF, IF Brommapojkarna ja Hammarby IF. 

– Löysimme yhteisen sävelen keskusteluille ja pilotoitavalle ottelutapahtumasarjalle erittäin nopeasti kaikkien seurojen kesken. Haluamme tarjota kansainvälisiä otteluita lähellä kotia, laadukkaissa puitteissa ja kustannustehokkaasti, avaa uuden tapahtumasarjan taustoja FC Hongan toiminnanjohtaja Manu Kangaspunta.

-Tämä vuosi ja erityisesti ensimmäinen viikonvaihde on organisoitu erittäin nopealla aikataululla, kuitenkin erittäin tehokkaasti hyvässä yhteistyössä kaikkien seurojen kesken. Ensimmäisessä vaiheessa tavoite on kehittää tapahtumasarjan organisointi huippuiskuun, jotta voimme jatkossa tarjota yhä enemmän vastaavanlaisia tapahtumia ja avata keskustelua myös muiden mahdollisten ikäluokkien ja tyttöpuolen mukaan ottamiselle NAG toimintaan.

Ensimmäisessä Helsingissä pelattavassa tapahtumassa pelivuorossa ovat HJK, Honka, Hammarby ja Djurgården. Samanaikaisesti Tukholmassa pelaavat Brommapojkarnan ja AIK:n vieraina TPS ja Ilves, Käpalla on lepovuoro. Vuoden aikana liigassa järjestetään neljä pelitapahtumaa kullekin seuralle.

Nordic Academy Games otteluohjelma

Lauantai 25.3.

Sonera Stadium (os. Urheilukatu 5)

 • 14:00    HJK-Hammarby      U12
 • 15:15    Honka-Djurgården  U13
 • 16:40    HJK-Hammarby      U14

Destamatic-kenttä (os. Urheilukatu 3)

 • 14:00    Honka-Djurgården  U12
 • 15:15    HJK-Hammarby      U13
 • 16:40    Honka-Djurgården  U14 

Sunnuntai 26.3.

Sonera Stadium

 • 09:30    Honka-Hammarby   U12  
 • 10:45  HJK-Djurgården      U13 
 • 12:15  Honka-Hammarby   U14  Destamatic
 • 09:30    HJK-Djurgården     U12
 • 10:45  Honka-Hammarby  U13
 • 12:15  HJK-Djurgården     U14 

Tervetuloa mukaan kannustamaan!

Back to top