FC Honka aikuisfutis – intohimona taito

FC Hongan aikuisfutis -ryhmät on suunniteltu eri kuntotason liikunnan harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita uuden oppimisesta ja jalkapallosta.

FC Hongan jalkapallotuoteperheen Aikuisfutis-toiminnan tavoitteena on tarjota aikuisille yhteisöllisen liikunnan sekä uuden oppimisen riemua. Jalkapallo on oivallinen ja turvallinen liikuntamuoto kaiken tasoisille liikkujille silloin, kun perehdytään pallon kanssa tehtäviin perustaitoihin. Taitoharjoittelussa pystyt säätelemään harjoittelun intensiteettiä oman kunnon mukaan ja samalla kuormitat suuria lihasryhmiäsi, harjoitutat asento- ja liikehallintaa sekä tasapainoa. Harjoituskerran lyhyissä pelinomaisissa tilanteissa saat nostettua sydämen sykettä. Tällaisella monipuolisella ja säännöllisellä liikunnalla on todettu olevan monenlaisia terveyshyötyjä.

Marraskuussa 2022 aloitamme kaksi ryhmää:

Intohimona taito -ryhmän taitoteemat tulevat suoraan jalkapallon perustaidoista, joita ovat: syöttö, kuljetus, haltuunotto, 1. kosketus, käännös, harhautus, laukaus, pusku, ponnauttelu sekä jalkapallon säännöt.

Me ollaan Honka -ryhmissä painottuu pelaaminen.

Harjoitukset järjestetään EBK-Honka Areenalla.

Tervetuloa mukaan!


Harjoitusvuorot:

(ilmoittautuminen linkistä)

Marraskuussa alkavat ryhmät (toimintaa on 29.10.-9.4. välillä):

Me Ollaan Honka -ryhmä: keskiviikkoisin klo 21-22

Intohimona taito -ryhmä (peliryhmä): sunnuntaisin klo 14-15


Harjoitteluryhmiin mahtuu 20-30 harrastajaa. Riippuen ryhmän osallistujamäärästä pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varusteet: Aikuisfutisryhmäläisellä tulee olla harjoituksissa jalkapallokengät/lenkkarit, pallo ja olosuhteiden mukainen vaatetus. Suosittelemme lisäksi säärisuojia. Huolehdithan myös, että sinulla on oma vakuutus, joka kattaa jalkapallotoiminnan.

Hinnat:

  • seuran vapaaehtoistoimija 150€
  • muut 210

Hinta sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Osallistumismaksu toivotaan olevan maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin saapuessa, mutta viimeistään laskun eräpäivänä.

Peruutusehto: Osallistumisen voi perua maksutta kaksi viikkoa ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Muussa tapauksessa maksu veloitetaan kokonaisuudessaan.


Aikuisfutikseen liittyvät yhteydenotot ja tiedustelut:

jalkapallotuotteet@fchonka.fi, 040 352 9018 (ma, ti, to ja pe klo 15-16)

Yhteistyössä