FC Honka aikuisfutis – intohimona taito

FC Hongan aikuisfutis – intohimona taito -ryhmä on suunniteltu eri kuntotason liikunnan harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita uuden oppimisesta ja jalkapallosta.

FC Hongan jalkapallotuoteperhe saa uuden jäsenen, kun aloitamme Aikuisfutis-toiminnan, jonka tavoitteena on tarjota aikuisille yhteisöllisen liikunnan sekä uuden oppimisen riemua. Jalkapallo on oivallinen ja turvallinen liikuntamuoto kaiken tasoisille liikkujille silloin, kun perehdytään pallon kanssa tehtäviin perustaitoihin.

Taitoharjoittelussa pystyt säätelemään harjoittelun intensiteettiä oman kunnon mukaan ja samalla kuormitat suuria lihasryhmiäsi, harjoitutat asento- ja liikehallintaa sekä tasapainoasi. Harjoituskerran lyhyissä pelinomaisissa tilanteissa saat nostettua sydämen sykettä. Tällaisella monipuolisella ja säännöllisellä liikunnalla on todettu olevan monenlaisia terveyshyötyjä.

Ryhmän ohjaajana toimii pitkän linjan FC Honka valmentaja Tino Paavola. Toimintakauden taitoteemat tulevat suoraan jalkapallon perustaidoista, joita ovat syöttö, kuljetus, haltuunotto, 1. kosketus, käännös, harhautus, laukaus, pusku, ponnauttelu sekä jalkapallon säännöt.

Elokuussa aloitamme ensimmäisen ryhmän ja sen harjoitukset järjestetään FC Hongan kotikentillä Tapiolan Urheilupuistossa (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo), lokakuussa siirrymme halliin EBK-Honka Areenalle.

Aikuisfutisryhmiä on kaksi. Harjoitusvuorot ovat sunnuntaisin klo 10-11 sekä klo 11-12.

Ryhmälle järjestetään toimintaa 15 kertaa, 15.8.-12.12.2021 välisenä aikana.

Aikuisfutis-ryhmä ei harjoittele:

24.10., 7.11. ja 5.12.

Harjoitteluryhmään mahtuu 15 harrastajaa. Riippuen ryhmän osallistujamäärästä pidätämme oikeuden muutoksiin. Voit ilmoittautua jonoon, jos ryhmä on täynnä.

Varusteet: Aikuisfutis ryhmäläisellä tulee olla harjoituksissa jalkapallokengät/lenkkarit, pallo ja sään mukainen vaatetus, suosittelemme lisäksi säärisuojia. Huolehdithan myös, että sinulla on oma vakuutus, joka kattaa jalkapallotoiminnan.

Hinta: 180€ / FC Honka toimihenkilöjäsenille 125€, joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Osallistumismaksu toivotaan olevan maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin saapuessa, mutta viimeistään laskun eräpäivänä.

Ilmoittautuminen:

Su klo 11-12

ILMOITTAUDU

Su klo 10-11 (Ryhmä täynnä. Voit ilmoittautua jonoon.)

ILMOITTAUDU


Aikuisfutikseen liittyvät yhteydenotot ja tiedustelut:

Leena Lassila

toimisto@fchonka.fi

020 730 4650

Yhteistyössä