FC Honka aikuisfutis – intohimona taito

FC Hongan aikuisfutis -ryhmät on suunniteltu eri kuntotason liikunnan harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita uuden oppimisesta ja jalkapallosta.

FC Hongan jalkapallotuoteperheen Aikuisfutis-toiminnan tavoitteena on tarjota aikuisille yhteisöllisen liikunnan sekä uuden oppimisen riemua. Jalkapallo on oivallinen ja turvallinen liikuntamuoto kaiken tasoisille liikkujille silloin, kun perehdytään pallon kanssa tehtäviin perustaitoihin. Taitoharjoittelussa pystyt säätelemään harjoittelun intensiteettiä oman kunnon mukaan ja samalla kuormitat suuria lihasryhmiäsi, harjoitutat asento- ja liikehallintaa sekä tasapainoa. Harjoituskerran lyhyissä pelinomaisissa tilanteissa saat nostettua sydämen sykettä. Tällaisella monipuolisella ja säännöllisellä liikunnalla on todettu olevan monenlaisia terveyshyötyjä.

Intohimona taito -ryhmän ohjaajana toimii pitkänlinjan FC Honka valmentaja Tino Paavola ja toimintakauden taitoteemat tulevat suoraan jalkapallon perustaidoista, joita ovat: syöttö, kuljetus, haltuunotto, 1. kosketus, käännös, harhautus, laukaus, pusku, ponnauttelu sekä jalkapallon säännöt.

Me ollaan Honka -ryhmää vetää Harri Helsten. Me ollaan Honka -ryhmissä painottuu pelaaminen.

Toukokuussa 2022 aloitamme kolme ryhmää ja elokuussa vielä yhden.

Harjoitukset järjestetään keväällä, kesällä ja syksyllä FC Hongan kotikentällä Tapiolan Urheilupuistossa, TUP Nappula -kentällä (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo).

Tervetuloa mukaan!


Harjoitusvuorot:

(ilmoittautuminen linkistä)

Keväällä alkavat ryhmät, toimintaa 2.5.-16.10:

Aikuisfutis – Me Ollaan Honka (pelivuoro) ke klo 20-21. Hinta: Toimihenkilöt 135€ ja muut 150€

Aikuisfutis – Intohimona taito ke klo 21-22. Hinta: Toimihenkilöt 150€, muut 200€

Syksyllä aloittava ryhmä, toimintaa 8.8.-16.10.:

Aikuisfutis – Intohimona taito su klo 11-12. Hinta: Toimihenkilöt 75€ ja muut 100€


Harjoitteluryhmiin mahtuu 20-30 harrastajaa. Riippuen ryhmän osallistujamäärästä pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varusteet: Aikuisfutisryhmäläisellä tulee olla harjoituksissa jalkapallokengät/lenkkarit, pallo ja olosuhteiden mukainen vaatetus. Suosittelemme lisäksi säärisuojia. Huolehdithan myös, että sinulla on oma vakuutus, joka kattaa jalkapallotoiminnan.

Hinta sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Osallistumismaksu toivotaan olevan maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin saapuessa, mutta viimeistään laskun eräpäivänä.

Peruutusehto: Osallistumisen voi perua maksutta kaksi viikkoa ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Muussa tapauksessa maksu veloitetaan kokonaisuudessaan.


Aikuisfutikseen liittyvät yhteydenotot ja tiedustelut:

jalkapallotuotteet@fchonka.fi, 020 730 4651

Yhteistyössä