Etsi tältä sivustolta

Honkalaisia palkittiin Palloliiton Seurojen ääni -seminaarissa

Julkaistu

Suomen Palloliiton Eteläinen alue palkitsi perjantaina 9.2. Seurojen ääni -seminaarissa vuoden 2023 ansioituneita.

Honkalaisia palkittiin kahdessa kategoriassa:


Dario Naamo, Vuoden poikapelaaja 2023

  • Hienoa kausi takana ja hienoa tulevaisuus edessä Dario teki Veikkausliigadebyyttinsä FC Hongassa 2022 ja viime kaudella myös maalihanat aukesivat. Tulevalla kaudella mies nähdään SJK:n riveissä Veikkausliigassa.

FC Honka ry, kohti hiilineutraalisuutta -selvitys: Respect-palkinto

  • FC Honka ry on ottanut merkittävän, uuden askeleen vastuullisuustyössä kartoittamalla seuran toiminnan hiilijalanjäljen. Selvityksen kautta pystytään tuomaan laaja-alaisesti tietoon seuratyön ilmastoa kuormittavimmat asiat. Työn kautta on hyvä lähteä konkreettisiin tekoihin hiilijalanjäljen vähentämiseksi.

Onnittelut palkituille!

Back to top