Etsi tältä sivustolta

FC Hongan miesten edustusjoukkueen toiminta jatkuu Kakkosessa

Julkaistu

Palloliiton kilpailutyöryhmän tänään 5.1.2024 vahvistaman päätöksen mukaisesti FC Hongan miesten edustusjoukkue pelaa Kakkosta kaudella 2024. Päätös on merkittävä ja antaa mahdollisuuden FC Hongalle lähteä tavoittelemaan uutta nousua kohti Veikkausliigaa, hallitusti ja vastuullisesti.

Päätöksen mukaan Esport Honka oy:n Kakkosta pelanneen reservijoukkueen velat siirtyvät FC Honka ry:lle sarjapaikan mukana. Velkojen suuruusluokka on FC Honka ry:n tiedossa ja summa on hallittavissa.

Haluamme korostaa, että päätös ei vaikuta muiden joukkueiden maksuihin eikä velka päädy juniorijoukkueiden maksettavaksi.

“Olemme tehneet viimeiset neljä tilikautta ylijäämäisen tuloksen. Ylijäämä on syntynyt varainhankinnan onnistumisten kautta”, avaa FC Honka ry:n toiminnanjohtaja Petri Harainen.

FC Honka ry:n hallitus käsittelee päätöksen sisältöä lähiaikoina. Jatkamme hyvin alkanutta miesten edustusjoukkueen toiminnan suunnittelua osana FC Hongan vahvaa pelaajapolkua. Kasvatamme pelaajia kohti huippu-urheiluvaihetta ja omien kasvattien merkitys tulee jatkossakin olemaan tärkeä niin tyttö- kuin poikapuolella.

Back to top