Etsi tältä sivustolta

Mika Väyrynen miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi – Toiminnan suunnittelu hyvällä mallilla!

Julkaistu

FC Hongan miesten edustusjoukkue, Honka Akatemia, pelaa tulevalla kaudella Kakkosdivisioonaa FC Honka ry:n alaisuudessa. Toiminnan suunnittelu on hyvällä mallilla ja töitä tehdään määrätietoisesti, positiivisella asenteella ja eteenpäin katsoen! 

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajana aloittaa Mika Väyrynen, joka on jo ollut joukkueen matkassa mukana muutaman viikon ajan.

Joukkueen ammattimainen, laadukas ja tavoitteellinen toimintaympäristö säilyy edelleen FC Honka ry:n alaisuudessa ja joukkueen toimintaan panostetaan merkittävästi. Harjoittelun olosuhteet ja kellonajat pysyvät samoina kuin aiemmin.

Pelaajasopimuksia neuvotellaan kilpailu- ja olosuhdepäällikkö Velimatti Sutelan toimesta. Sutela toimii FC Hongan Kansallisen Liigan joukkueen managerina.

Edustusjoukkueen tavoitteena on nousta askel kerrallaan kohti Veikkausliigaa. Osakeyhtiötoimintaa aletaan nyt kartoittamaan. FC Honka ry:n tavoitteena on rakentaa vakaalle pohjalle uutta yhtiömuotoista toimintaa huippu-urheiluvaiheen osalta.


Miesten edustusjoukkueen valmentajat

Sopimus päävalmentaja Mika Väyrysen kanssa allekirjoitettiin 23.11.2023. Hienoa saada todellinen ammattilainen keltamustien tiimiin! 

Väyrysellä on takanaan hieno pelaajaura ja hän pelasi mm. 63 ottelua Huuhkajissa. Pelaajauran päätyttyä kauden 2017 jälkeen Väyrynen siirtyi valmennuspuolelle ja toimi Ykköstä pelanneessa HJK Klubi 04:sessa apuvalmentajana. Väyrynen siirtyi kesken kauden 2019 HJK:n Veikkausliigajoukkueen valmennukseen, kunnes palasi Klubi 04:sen tiimiin, toimien kauden 2021 joukkueen päävalmentajana Ykkösessä. Kaudella 2022–2023 Väyrynen valmensi junioripuolella FC Hongan P14 Musta -joukkuetta (nykyinen P14 Pre-Akatemia), jossa hänen keskimmäinen poikansa myös pelaa. 

Mika Väyrynen on suorittanut UEFA Pro -valmennuskoulutuksen, joka antaa pätevyyden korkeaa ammattitaitoa vaativaan valmennustehtävään aikuisten huippujalkapallon parissa. Käytännön kokemus sekä erinomainen koulutustausta antavat vahvan pohjan FC Hongan miesten edustusjoukkueen luotsaamiseen. 

“Hienoa, että saatiin sopimus tehtyä ry:n kanssa ja kaikesta viime aikojen turbulenssista huolimatta odotan erittäin innolla tulevaa kautta. Iso hieno haaste itselle valmentajana, kuten toki kaikille seurassa, mutta YHDESSÄ ruvetaan rakentamaan kohti uutta!” avaa Mika Väyrynen.

Mika Väyrynen

Joukkueen toisena valmentajana aloittaa vuodesta 2018 FC Hongassa valmentajana ja talenttivalmentajana toiminut Edward Kukko, joka vastaa edelleen myös poikien talenttivalmennuksesta seurassa. Kukon kokemus ja tausta eri ikäluokkien valmennuksesta tuo tärkeää tukea ja osaamista edustusjoukkueen toimintaan.  

Edustusjoukkueen maalivahtivalmennuksesta vastaavat huippuosaajat Miika Salmi ja Pasi Hilli. Salmi vastasi edellisellä kaudella Veikkausliigajoukkueen maalivahtivalmennuksesta ja Hilli puolestaan on tuttu jo aiemmalta kaudelta Kakkosta pelaavan Akatemia-joukkueen valmennustiimistä. Tiivis valmennuspari vastaa myös junioripuolen maalivahtivalmennuksesta.  

Joukkueenjohtajana jatkaa Pirkko Ilmonen.

Fyysisen valmennuksen kokonaisuus ratkeaa joulukuun aikana ja tätä kokonaisuutta työstetään parhaillaan.  


Kausikortit

Miesten edustusjoukkueen kausikortit saadaan myyntiin aivan lähiaikoina ja tästä tiedotamme erikseen nettisivuilla ja somekanavissa.

Käy lisäämässä yhteystietosi listaan niin saat ensimmäisenä tiedon, kun kausikortit ovat myynnissä! 

Lämpimästi tervetuloa kannustamaan edustusjoukkuetta Tapiolaan kaudella 2024!


Tiedotamme seuraavista jatkoaskelista lähiaikoina. Pysytään yhdessä joukkueen matkassa mukana!


#MeOllaanHonka

Back to top