Etsi tältä sivustolta

Juniorirahaston tuen hakuaika on 13.11.-19.11.2023

Julkaistu

FC Hongan juniorirahastosta on mahdollista hakea tukea toimintamaksuihin. Hakuaika on kaksi kertaa kauden aikana. Tuki on tarkoitettu FC Honka ry:n toimintamaksun piirissä oleville junioripelaajille.

Syksyn hakuaika on 13.11.-19.11.2023. Mikäli perheelle on myönnetty tukea kaudella 2022-2023 niin tukea tulee tarvittaessa hakea nyt uudelleen, sillä tukipäätökset ovat voimassa korkeintaan kauden loppuun. Marraskuun toimintamaksut laskutetaan kaikilta pelaajilta täysimääräisenä. Mikäli tukea myönnetään niin marraskuun laskutus huomioidaan joulukuun laskutuksessa takautuvasti.

Tuki on tarkoitettu auttamaan motivoituneen pelaajan jalkapalloharrastuksen jatkumista tilanteessa, jossa perheellä on haasteita suoriutua harrastusmaksuista.

Tuen kautta pelaaja voi saada alennuksen seuran toimintamaksuun. Avustusta jaettaessa ovat kaikki toimintamaksun piirissä olevat pelaajat oikeutettuja hakemaan avustusta.

Avustuksia jaettaessa otetaan huomioon seuraavat kriteerit:

  • Perheen taloudellinen tilanne: tulot, menot, tuen tarve
  • Perheen elämäntilanne: lasten määrä, työttömyys, perheessä asuvien aikuisten määrä, terveydelliset seikat, muut harrastukset
  • Tuen tarpeen määräaikaisuus tai jatkuvuus
  • Hakijan aktiivinen ja säännöllinen harrastaminen

Yllä mainitut asiat tulee avata hakukaavakkeessa.

Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta tilanteesta ja hakemusten määrästä. Rahaston varoilla tuetaan ensisijaisesti FC Honka ry:n alaikäisiä junioripelaajia.

Tukea voi hakea vain tuleviin maksuihin.

FC Hongan hallituksen valitsema rahaston johtoryhmä käsittelee hakemukset hakuajan päättymisen jälkeen, tekee päätökset tuen hyväksymisestä tai hylkäämisestä sekä myönnettyjen tukien suuruudesta ja pituudesta.

Hallinto- ja viestintäpäällikkö tai toiminnanjohtaja pyytää tarvittaessa lisätietoja ennen käsittelyä, sekä ilmoittaa päätöksen hakijalle henkilökohtaisesti.

Perhe on velvollinen ilmoittamaan, mikäli tuen tarpeeseen tulee kauden aikana muutos ja myönnettyä tukea ei enää tarvita. Jos pelaaja lopettaa FC Hongassa niin tuen maksaminen päättyy. Loukkaantumistilanteissa sovelletaan seuran talousohjesääntöä eikä maksuvapauskuukausilta makseta tukea.

Hae tukea

Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja tuesta ja hakuprosessista: annariina.seppa@fchonka.fi / 045 121 9909.

Back to top