Etsi tältä sivustolta

FC Hongan tarinalle uusi alku – FC Honka ry tulee ottamaan haltuunsa Miesten kakkosdivisioonan sarjapaikan ja P17 SM-karsintasarjapaikan 

Julkaistu

Esport Honka oy ei hakenut Veikkausliigalisenssiä määräpäivään mennessä. Tilanne Esport Honka oy:n henkilöstön ja pelaajien osalta on hyvin valitettava ja raskas, kun palkat ovat edelleen maksamatta ja ihmiset ovat joutuneet sietämään epätietoisuutta. Se, miten asiat on hoidettu Esport Honka oy:n puolella ei vastaa FC Honka ry:n arvoja eikä toimintatapoja ja haluamme tässä tilanteessa korostaa, että FC Honka ry:n toiminta perustuu avoimuudelle, hyvälle viestinnälle ja ihmisten kunnioittamiselle sekä hyvään hallintoon ja vastuullisuuteen.  

FC Honka ei tule pelaamaan lähivuosina Veikkausliigaa, mutta FC Honka ry tulee ottamaan haltuunsa Esport Honka oy:n alla toimineet Miesten Kakkosta pelaavan Honka Akatemian sekä P17 Akatemian. FC Honka ry tulee huolehtimaan siitä, että toiminnan laatu ja tavoitteet säilyvät entisellään myös jatkossa näiden joukkueiden osalta. Haluamme kaikin tavoin varmistaa ammattimaisen ja vastuullisen jalkapallotoiminnan jatkumisen kilpatasolla, myös huippu-urheiluvaiheessa. 


Vastuu tehdyn työn jatkumisesta ja toiminnan laadun säilyttämisestä 

Urheilulla ja jalkapallolla on valtava rooli yhteiskuntamme hyvinvoinnin turvaamisessa ja vahvistamisessa. FC Honka ry liikuttaa lähes kahtatuhatta lasta ja nuorta viikoittain, ja tarjoaa merkityksellisen yhteisön, johon jokainen on tervetullut. 

Tässä tilanteessa kannamme huolta koko Honka-yhteisön hyvinvoinnista ja erinomaisesti tehdyn työn jatkumisesta. Viime päivien aikana olemme tehneet kovasti töitä sen eteen, että vaikea tilanne ratkeaisi niin hyvin kuin se syntyneessä tilanteessa on mahdollista. Olemme äärimmäisen ylpeitä jokaisesta FC Hongan työntekijästä ja pelaajasta, ja tahtotilamme on huolehtia toiminnan jatkumisesta ja toiminnan laadun säilyttämisestä. 

Tässä vaiheessa FC Honka ry jatkaa Miesten Akatemian sekä P17 Akatemian toimintaa yhdistyksen alla. Lähitulevaisuudessa FC Honka ry:n tavoitteena on rakentaa vakaalle pohjalle uutta yhtiömuotoista toimintaa huippu-urheiluvaiheen osalta. FC Honka ry:n puolella on toimivat, hyvän hallinnon periaatteiden mukaiset ja hyvin organisoidut toimintamallit. Näiden pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan uutta, vakaata toimintaa, jonka tärkeänä perustana on vastuullinen hallinto.  


Esport Honka oy:n työntekijät ja pelaajat 

FC Honka ry:ssä tullaan lähipäivien aikana käymään läpi FC Honka ry:lle palautuvien joukkueiden henkilöstörakennetta.  

Nykyisten Esport Honka oy:n akatemiajoukkueen sekä P17 Akatemian pelaajien kanssa käymme kokonaisuuden läpi viimeistään ensi viikon alussa.  


FC Honka ry:ssä toiminta jatkuu entisellään 

Esport Hongan tilanteella ei ole suoraa taloudellista vaikutusta FC Honka ry:n toimintaan, ja yhdistyksen laadukas junioritoiminta jatkuu entisellään. Kansallisen Liigan joukkue toimii FC Honka ry:n alla.  

FC Honka ry tulee tiedottamaan asiasta säännöllisesti. FC Honka ry:n toimintaan voi tutustua tarkemmin nettisivuillamme www.fchonka.fi.


#MeOllaanHonka 

— 

Lisätietoa: 

FC Honka ry:n toiminnanjohtaja Petri Harainen, 040 350 5055, petri.harainen@fchonka.fi.

Back to top