Etsi tältä sivustolta

Tyttöjen ja poikien U16 ja U18 akatemiatoimintaan panostetaan merkittävästi myös tulevalla kaudella 

Julkaistu

Tyttöjen ja poikien U16 ja U18 akatemiatoiminta on tavoitteellista ja vertautuu olosuhteiden sekä harjoitusmäärien osalta nuorisourheiluvaiheen akatemiatoimintaan.  

Kaudella 2023–2024 akatemiajoukkueiden nimet tarkentuvat ikäluokkien mukaisesti:  

Joukkue kaudella 2022–2023Joukkue kaudella 2023–2024
TytötTytöt
TBSMHonka Akatemia U18
U16 AkatemiaHonka Akatemia Youth
PojatPojat
Esport Honka U17Honka Akatemia U17
U16 AkatemiaHonka Akatemia U16

Honka Akatemia U17 –joukkue toimii Esport Honka Oy:n alaisuudessa.  

Myös tulevalla kaudella 2023–2024 joukkueiden toimintaan panostetaan merkittävästi. Akatemiajohtaja Jussi Vasara on esihenkilön roolissa toiminnassa mukana ja vastuuvalmentajiksi on nimetty poikien U16-joukkueeseen Evangelou Konstantinos ja tyttöjen Honka Akatemia Youth -joukkueeseen Stephen Gardias. Joukkueilla tulee olemaan neljä kenttäharjoitusta viikoittain ja lisäksi fysiikkaharjoitukset fysiikkavalmennuksen päällikön kanssa sekä pelitapahtumat. Erinomaiset olosuhteet tukevat harjoittelua ja kehittymistä.  

Joukkueiden pelaajille tarjotaan mahdollisuus harjoitella laadukkaasti, ammattimaisessa ympäristössä. Pelaajien kehittyminen tapahtuu eri tahtiin ja tämä otetaan huomioon joukkueiden toiminnassa.  

Joukkueiden pelaajilla tulee olla korkea motivaatiotaso ja heidän tulee olla valmiita kilpailemaan ja sitoutumaan. Joukkueet toimivat yhteistyössä muiden ympärillä olevien joukkueiden kanssa, jotta riittävä peliaika ja oikea ympäristö varmistuu jokaiselle pelaajalle.  


Lisätietoa: Akatemiajohtaja Jussi Vasara, jussi.vasara@fchonka.fi, 040 585 2057 

Kuva: Aleksi Ahokas

Back to top