Etsi tältä sivustolta

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous 24.10.2023

Julkaistu

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 24.10.2023 klo 18:00 Esport Arena kabinetissa (Koivu-Mankkaan tie 5).

Tervetuloa FC Honka ry:n syyskokoukseen. Käsittelemme syyskokouksessa sääntöjemme mukaiset asiat sekä mahdolliset hallituksen ja/tai jäsenten vireille panemat asiat. Mikäli jäsen haluaa tuoda asioita kokoukseen käsiteltäväksi, tulee jäsenen olla 4.10.2023 mennessä yhteydessä asiasta toiminnanjohtaja Petri Haraiseen: petri.harainen@fchonka.fi. Kokousmateriaali lisätään tapahtuman liitteeksi. Kokoukseen osallistujia pyydetään tutustumaan kokousmateriaaliin ennakkoon.

Kokouksessa valitaan myös seuralle hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Kiinnostuksensa hallitustehtäviin sekä lisätiedustelut asiassa voi osoittaa puheenjohtaja Antti Nousiaiselle (antti.nousiainen@fchonka.fi / 040 746 7584) tai varapuheenjohtaja Kirsi Sävelkoskelle (kirsi.savelkoski@fchonka.fi).

Seuran sääntöjen mukaisesti seuran kokouksissa äänivaltaisia ovat jäsenmaksunsa suorittaneet 18 vuotta täyttäneet pelaaja-, toimihenkilö-, huoltaja-, kunnia- ja yksityiset kannattajajäsenet. Kullakin jäsenellä on yksi ääni. Valtakirjalla ei saa äänestää. Alle 18-vuotiaiden nuorisojäsenten huoltajilla, jotka eivät ole huoltajajäseniä, ja yhteisökannattajajäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus yhdistyksen kokouksissa. Seuran sääntöihin kokonaisuudessaan voi tutustua täällä: https://fchonka.fi/seura/saannot/

Toimihenkilö- tai kannattajajäsenmaksun voi maksaa verkkokaupassamme: https://fchonka.myclub.fi/flow/shop/products

Back to top