Etsi tältä sivustolta

FC Honka ry kokoaa hankeryhmän toimintansa hiilijalanjäljen selvittämistä varten

Julkaistu
Osana vastuullista seuratyötä FC Honka ry aloittaa ympäristövaikutusten arvioinnin keskittyen toimintansa ilmastovaikutuksiin. Työ aloitetaan alkuvuodesta 2023. Tavoitteena on aluksi selvittää hiilijalanjäljen nykytila ja sen myötä vähentää toiminnan ilmastokuormitusta tulevaisuudessa.

FC Hongan ympäristöhanketta lähtee koordinoimaan pitkään joukkueenjohtajana toiminut Saija Vatanen, jolla on myös pitkä työkokemus ympäristövastuullisuudesta. FC Hongan puolelta selvitystyöstä vastaavat toiminnanjohtaja Petri Harainen sekä hallinto- ja viestintäpäällikkö Annariina Seppä.

FC Honka ry on mukana myös Seurojen viisaan liikkumisen edistäminen – tutkimuksessa yhteistyössä Suomen, Tanskan ja Hollannin jalkapalloliittojen ja Olympiakomiteoiden kanssa.

Hankeryhmään mukaan?

Tule mukaan antamaan vapaaehtoispanoksesi osana hankeryhmän toimintaa! Etsimme mukaan henkilöitä, joilla on alan osaamista ja mahdollisuus sitoutua hankeryhmän toimintaan ainakin vuodeksi. Vastuut ja tehtävät tarkentuvat, kun hankeryhmän kokoonpano on selvillä. Jokaisen rooli suunnitellaan sopivan kokoiseksi. Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuukaudessa.

Laita vapaamuotoinen viesti 19.2.2023 mennessä osoitteeseen rekry@fchonka.fiKerro lyhyesti osaamisestasi ja alan kokemuksestasi.

Tiedustelut:

toimisto@fchonka.fi

Back to top