Etsi tältä sivustolta

FC Honka palkkaa kesätyöntekijöitä – Espoon kesäsetelit 2023 

Julkaistu

Espoon kesäseteleiden haku aukeaa 6.2.2023. FC Honka palkkaa muutamia kesätyöntekijöitä Espoon kesäsetelin avulla kioskiin sekä Kansallisen Liigan ottelutapahtumiin. Kesätyötä on välillä 1.5.-30.9.2023 ja ajanjakso tarkentuu myöhemmin. Työtä on tarjolla pääsääntöisesti iltapäivisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin.

Laitamme myöhemmin tietoa, kun voi hakea leiriohjaajaksi kesäleireille, mikäli saamme tähän erillisen rahoituksen.

Kesäsetelin hakeminen

Nuoren tulee itse hakea Espoon kesäseteliä. Huomaathan, että sinulla tulee olla kesätyöpaikka siinä vaiheessa, kun haet kesäseteliä.

Vuonna 2023 kesäseteli myönnetään 2004–2008 syntyneille espoolaisille nuorille.

Lue lisätietoa kesäseteleiden hakemisesta Espoon kaupungin sivuilta.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.3.2023 osoitteeseen toimisto@fchonka.fi. Laita sähköpostin otsikoksi kesätyöhakemus.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja miksi meidän kannattaisi palkata juuri sinut kesätöihin! Mitkä ovat sinun vahvuutesi? Kerro myös, millä aikavälillä sinun olisi mahdollista työskennellä Hongassa. Kuvaile aiempaa työkokemustasi ja kerro harrastuksistasi. Meille tärkeintä on, että olet hyvä tyyppi, joka on valmis oppimaan ja tekemään ahkerasti hommia! Kesätyön kautta voit saada hyvää työkokemusta tulevaisuutta varten!

Esimerkiksi täältä voit katsoa vinkkejä kesätyöhakemuksen tekoon: https://duunitori.fi/tyoelama/kesatyohakemus-ilman-kokemusta


Laita siis hakemusta tulemaan, mikäli kesätyö FC Hongassa kiinnostaa!

Back to top