Etsi tältä sivustolta

Tule kuukausilahjoittajaksi tai tee kertalahjoitus!

Julkaistu

Sinun tukesi on tärkeä!

FC Hongan tahtotila on antaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen.  

Tuemme juniorirahastomme kautta vuosittain kymmeniä honkalaisia perheitä. Lahjoitetut varat ohjataan lyhentämättöminä pelaajien tukemiseen.


Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä juniorirahaston kuukausilahjoittajaksi!

Kuukausilahjoittajaksi voivat liittyä sekä yksityiset ihmiset että yritykset.

Kuukausilahjoitus:

Kuukausilahjoittajana tuet säännöllisesti tuen tarpeessa olevia pelaajia.

Valitse alta haluamasi lahjoitussumma ja täytä omat tietosi huolella.

(Jos olet MyClubissa kirjautuneena lapsesi tiedoilla niin valitse alta ”ilmoita toinen jäsen”)

Kuukausilahjoittajana saat laskun kuukausittain, valitsemallasi tukisummalla.

Tue pelaajia kertalahjoituksella!

Voit tukea pelaajia myös tekemällä kertalahjoituksen haluamallasi summalla. 

Lahjoitusohjeet  

Mobile Pay:

Voit tehdä kertalahjoituksen Mobile Payn kautta. Juniorirahaston lyhytnumero on 42213 ja alla on QR-koodi, joka myös ohjaa Mobile Pay -lahjoitukseen.

Voit myös lahjoittaa haluamasi summan juniorirahaston tilille: FI 0612 1530 0016 4627

Yrityksille voimme tehdä tarvittaessa laskun lahjoitusta varten. 

Tulosta halutessasi lahjakortti, jos haluat antaa lahjoituksen aineettomana lahjana läheisellesi. Yrityksille voimme räätälöidä oman lahjakortin.

LahjakorttiLataa


Julkaisemme kaikkien halukkaiden juniorirahastoon lahjoittaneiden nimet seuran kotisivuilla. Mikäli haluat lahjoittajan nimen näkyviin kotisivuillemme, laita pyyntö sähköpostitse osoitteeseen  annariina.seppa@fchonka.fi. Yli 500 euron lahjoitukset uutisoidaan erikseen seuran kotisivuilla, jos lahjoittaja niin toivoo.

Jani Nieminen keräsi merkkipäiväkeräyksellä merkittävän summan rahaa FC Hongan vähävaraisten perheiden pelaajille. Lue lisää.

Mervi ja Jyrki Kataisen säätiö teki lahjoituksen juniorirahastolle. Lue lisää.


Juniorirahasto

FC Hongan toimintaa ohjaavat vastuullisuuden periaatteet. Haluamme toimia niin, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus osallistua seuran toimintaan riippumatta perheen varallisuudesta. Jalkapallo kuuluu kaikille! 

FC Hongassa on perustettu rahasto seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastuskustannusten tukemiseksi. Rahasto on perustettu FC Hongan johtokunnan 12.9.2019 tekemällä päätöksellä.   

Rahaston tarkoituksena on edistää ja tukea FC Honka ry:n vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista ja kilpailemista. Tarkoituksensa mukaisesti rahasto jakaa jäsenille avustuksia, joilla katetaan jalkapalloharrastuksen kustannuksia. Varoilla tuetaan toimintamaksuista aiheutuvia kustannuksia tasavertaisesti toimintamaksun piirissä oleville pelaajille. 

Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta tilanteesta ja hakemusten määrästä. Haku järjestetään kahdesti kauden aikana ja hausta tiedotetaan tarkemmin, kun se on ajankohtainen. 

Rahastolla on oma tili, jolle varat kerätään. Vähävaraisten tukemiseksi tarkoitetut varat pidetään selkeästi erillään seuran muista varoista ja käytetään yksinomaan seuran junioreiden hyväksi.


Rahankeräyslupa: RA/2021/258, voimassa alkaen 05.03.2021 –

Kerätyillä varoilla tuetaan toiminnassa mukana olevia vähävaraisia pelaajia, jotta heidän ei tarvitse lopettaa harrastamista maksuhaasteiden vuoksi. Kerättyjä varoja käytetään antamalla maksuhuojennuksia seuran toimintamaksuista. Varoja voidaan käyttää myös turnausmatkoista ja varustehankinnoista aiheutuneisiin kuluihin.

Keräyksen järjestäjä on FC Honka ry.

#MeOllaanHonka

Back to top