Etsi tältä sivustolta

P07 Akatemian pelaajat edustamassa FC Honkaa

Julkaistu

FC Hongan P07 Akatemiasta on ollut hyvä edustus ikäluokan maajoukkueessa, Etelän aluejoukkueessa sekä Etelän osa-alueleirillä.

Taavi Koukkumäki sekä Maxim Nazari on nimetty Ruotsi-Suomi -tuplamaaotteluun, joista ensimmäinen pelataan tänään torstaina kello 19:00 Suomen aikaa. Kamppailua voi seurata suorana Ruotsin jalkapalloliiton kotisivuilla. Toinen Ruotsi-Suomi -ottelu pelataan 21.8. klo 13:00.

Etelän Aluejoukkueeseen ja tiistaina pelattuun Viro-otteluun oli nimetty useampi honkalainen: Roope Heikkilä, Kasper Koivulainen, Adam Zahedi, Riku Tamminen, Adiche Sabwele ja Benjamin Ahokas.

Etelän osa-alueleirille 17.8. ja 18.8. osallistuvat P07 Akatemiasta Jami Aimola, Daniel Rito, Aaro Heiskanen, Aarni Ritala, Anton Visuri, Peik Roos, Henri Suhonen, Eljas Vesterbacka, Erik Davidian, Fation Haxhiu, Aurelio Munive sekä EPS:stä vasta siirtyneet Pietu Hautakangas ja Ian Inkinen.

📸: Juhani Järvenpää

Back to top