Etsi tältä sivustolta

FC Honka Maalivahtileiri 2021

Julkaistu

FC Honka järjestää 3.-5.8.2021 maalivahtileirin Tapiolan Urheilupuistossa. Maalivahtileiri on suunnattu 2008–2011 syntyneille, maalivahtipelaamisesta kiinnostuneille pojille ja tytöille. Leirille voivat osallistua kaikkien seurojen pelaajat.

Kolmen päivän kokonaisvaltainen leirikokonaisuus tarjoaa laajan kattauksen maalivahtien perustorjuntatekniikoita, joiden myötä siirrymme maalivahtien sijoittumisen ja havainnoinnin kautta pelinomaisempiin harjoituksiin. 

FC Hongan maalivahtileirillä vastuuvalmentajina toimivat FC Hongan edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen ja FC Hongan nuorisourheiluvaiheen maalivahtivalmentaja Ville Vastamäki. Apuvalmentajina leirillä toimivat FC Hongan huippu-urheiluvaiheen maalivahdit. Myös FC Hongan edustusjoukkueen maalivahdit tulevat vierailemaan leirillä.

Maalivahtileirille otetaan maksimissaan 30 maalivahtia. Leirin osallistumismaksu on 95 €, joka sisältää valmennuksen, kenttäolosuhteet, lounaan ja vakuutuksen. Leiripäivät alkavat klo 10:00 ja päättyvät klo 14:00. Yksittäisen päivän ohjelmaan kuuluu kaksi harjoitusta, joiden välissä leiriläisille tarjotaan lounas.

Vallitseva koronatilanne vaikuttaa leirin organisointiin merkittävästi ja noudatamme FC Hongan kesäleireillä viranomaisten ohjeita.  

Osallistumisesi varmistat ilmoittautumalla leirille ja maksamalla osallistumismaksun. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli viranomaisrajoitukset määrittelevät ryhmäkoon suunniteltua pienemmäksi niin leiriläiset valitaan ilmoittautumisjärjestyksen mukaisesti. 

Osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä, mikäli ilmoittautuminen perutaan 1.8.2021 klo 12:00 mennessä. Ilmoita peruuntumisesta osoitteeseen toimisto@fchonka.fi. Sairastumis- tai loukkaantumistilanteissa palautamme osallistumismaksut päiväkohtaisesti lääkärintodistusta vastaan. Jos leiri joudutaan perumaan koronatilanteesta johtuen niin osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

Lähetämme leireille ilmoittautuneille ohjeistuksen, jossa käymme läpi leirien toimintatavat ja säännöt, joita jokaisen tulee sitoutua noudattamaan. Käymme ohjeistukset läpi pelaajien kanssa myös ensimmäisenä leiripäivänä.  

Huom! Kun teet ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Tarkista, että ilmoitat oikean lapsen leirille, mikäli perheestä on useampi lapsi rekisteröity MyClubiin.

ILMOITTAUDU MAALIVAHTILEIRILLE

Back to top