Etsi tältä sivustolta

Tue FC Hongan vähävaraisia perheitä ja lahjoita!

Julkaistu

Nyt on hieno mahdollisuus olla mukana tärkeässä työssä seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseksi!  

FC Hongan tahtotila on luoda jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Tähän tarvitsemme seuralaisten ja kumppaniemme tukea. Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen.  Jalkapallo kuuluu kaikille! 

Nyt keräämme varoja kaudelle 2020-2021. Seuraava tuen hakuaika on syksyllä 2020 ja tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan jäsenistölle myöhemmin. 

Lue, kuinka Jani Nieminen keräsi merkkipäiväkeräyksellä merkittävän summan rahaa FC Hongan vähävaraisten perheiden pelaajille

Lahjoitusohjeet 

  • Lahjoita haluamasi summa juniorirahaston tilille: FI 0612 1530 0016 4627 
  • Kirjoita viestikenttään lahjoitus FC Hongan juniorirahastoon.
  • Tulosta halutessasi lahjakortti, jos haluat antaa lahjoituksen aineettomana lahjana läheisellesi.
  • Julkaisemme kaikkien halukkaiden juniorirahastoon lahjoittaneiden nimet seuran kotisivuilla. Mikäli haluat lahjoittajan nimen näkyviin nettisivuillemme, laita pyyntö sähköpostitse osoitteeseen annariina.seppa@fchonka.fi. Yli 500 euron lahjoitukset uutisoidaan erikseen seuran kotisivuilla, jos lahjoittaja niin toivoo.   

Jaa tietoa ystävillesi sosiaalisessa mediassa 

FC Honka jakaa omissa sosiaalisen median kanavissaan (Instagram, Twitter, Facebook) tietoa kampanjasta. Kiitos, jos voit auttaa varainhankinnassa myös jakamalla kampanjasisältöä omissa sosiaalisen median kanavissasi niin saamme mahdollisimman suuren näkyvyyden asialle.  

Yrityslahjoitukset 

Yritykset voivat lahjoittaa yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja halutessaan olla yhteydessä lahjoituksiin liittyen:  annariina.seppa@fchonka.fi / 020 730 4651.  

FC Hongan juniorirahasto 

FC Hongassa on perustettu juniorirahasto seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastuskustannusten tukemiseksi. Rahasto on perustettu FC Hongan johtokunnan 12.9.2019 tekemällä päätöksellä.  

Rahastoon otetaan vastaan lahjoituksia ja testamentteja yksityisiltä henkilöiltä, yrityksiltä ja yhteisöiltä. Rahastoon voidaan kerätä rahaa myös keräyksin, joita varten seuralla on rahankeräyslupa (lupanumero RA/2019/881, keräysalue pääkaupunkiseutu).  

Rahaston tarkoitus 

Rahaston tarkoituksena on edistää ja tukea FC Honka ry:n vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista ja kilpailemista. Tarkoituksensa mukaisesti rahasto jakaa jäsenille avustuksia, joilla katetaan jalkapalloharrastuksen kustannuksia. Lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä taloudellista tukea tarvitsevien junioreiden hyväksi. Varoilla tuetaan toimintamaksuista aiheutuvia kustannuksia tasavertaisesti toimintamaksun piirissä oleville pelaajille.  

Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta tilanteesta ja hakemusten määrästä. Haku järjestetään kahdesti kauden aikana ja hausta tiedotetaan tarkemmin, kun se on ajankohtainen.  

Rahastolla on oma tili, jolle varat kerätään. Vähävaraisten tukemiseksi tarkoitetut varat pidetään selkeästi erillään seuran muista varoista ja käytetään yksinomaan seuran junioreiden hyväksi.  

Back to top