Etsi tältä sivustolta

Red Bull Neymar Jr’s Five -turnauksen karsintaottelut Tapiolassa 18.4.

Julkaistu

Brasilialaisen jalkapallotähden Neymarin nimeä kantava, Red Bull Neymar Jr’s Five saapuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomeen. FC Honka ry toimii Espoossa järjestettävän karsintaturnauksen kumppanina ja ottelut pelataan 18.4.2020 Tapiolan Urheilupuistossa. Ilmoittaudu mukaan!

Maailman suurimman harrastejalkapalloturnauksen karsintoja järjestetään viidellä eri paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Jokaiseen karsintaturnaukseen mahtuu 32 joukkuetta, joista kaksi parasta joukkuetta jatkavat Helsingissä 6. kesäkuuta pelattavaan finaaliin.

Tapahtuma saattaa yhteen 16–25-vuotiaat, maailman eri kolkista tulevat pelaajat juhlistamaan yhteistä intohimoaan: jalkapalloa. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Back to top