Etsi tältä sivustolta

FC Honka ja FC Espoo ovat allekirjoittaneet valmentajakoulutuksia koskevan yhteistyösopimuksen

Julkaistu

Yhteistyösopimukseen kuuluu myös FC Espoon kasvattajaseurat LePa, FC Kasiysi, KaPy ja PEP. FC Honka suunnittelee, organisoi ja järjestää jatkossa koulutukset sekä ylläpitää valmentajarekisteriä.

FC Hongalla on kokonaisvastuu seurayhteisön valmentajien kehittämisestä ja alemman tason koulutuksista Futisvalmentajan startista ikäluokkavalmennukseen ja UEFA C-tasolle asti.

Lisäksi FC Hongan tehtäviin kuuluu vastata valmentajien koulutusrekisteristä, organisoida valmentajaverkoston toimintaa ja järjestää yhteisiä tapaamisia, teemakoulutuksia ja tietoiskuja.

FC Honka on myös mukana koordinoimassa seurayhteisön Huuhkaja- ja Helmaritoimintaa.

“FC Espoo on erittäin tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen. Tällä yhteistyöllä saadaan koulutuskuluja kohdennettua olennaiseen ja kurssitarjonta selkeämmäksi erityisesti kasvattajaseurojen valmentajille. Lisäksi valmennuskoulutukseen olennaisesti liittyvä tutorointi saadaan järjestettyä siten, että se palvelee kokonaisuutta parhaalla mahdollisella tavalla. “Laku” on tehnyt ansiokasta työtä seurayhteisössämme useiden vuosien ajan, joten hänellä on hyvä tuntuma siihen mihin suuntaan valmentajakoulutusta Espoon alueella täytyy viedä”, tuumailee FC Espoon valmennusjohtaja Antti Pehkonen.

“Hienoa saada koko FC Espoo seurayhteisön seurat mukaan rakentamaan yhteistä koulutusverkostoa Espooseen, koulutustarjonta tulee alueella laajenemaan ja Palloliiton tavoite on, että jokaisella lapsella on koulutettu valmentaja ja sitä lähdemme tavoittelemaan”, kertoo valmennusosaamiseen kehittäjänä vuoden alusta aloittanut Kari Laukkanen.

Back to top