Etsi tältä sivustolta

Yli 2200 katsojaa kannusti Naisten Suomi – Islanti maaottelussa

Julkaistu
FC Honka ja Palloliitto järjestivät yhteistyössä Suomi – Islanti naisten maaottelun Leppävaaran stadionilla 17.6. Tapahtuma keräsi paikalle runsaan yleisön ja joukossa oli erityisen paljon tyttöjoukkueita FC Hongasta sekä muista Espoon ja lähialueiden seuroista.  

Kokonaisuudessaan ottelutapahtuma oli hieno kokonaisuus, joka saatiin toteutettua upealla yhteistyöllä. Tapahtuman järjestelyihin osallistui Palloliiton ja FC Hongan työntekijöiden lisäksi merkittävä määrä honkalaisia vapaaehtoisia. Toimistolta järjestelyitä hoitivat urheilutoimen koordinaattori Leena Lassila sekä seurakoordinaattori Annariina Seppä. FC Hongan liigajoukkueen naiset olivat mukana tapahtumassa ja pitivät pallotutkapistettä, jossa palkintona oli mm. Naisten edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla varustettuja FC Hongan lippalakkeja. Lipunmyyntipisteellä ja mm. kioskimyynnissä olivat apuna FC Honka TBSM ja N2 joukkueen tytöt, jotka hoitivat tehtävät innokkaasti ja huolellisesti. Myynti ruuhkautui ajoittain, mutta reippaat nuoret eivät tästä hämmentyneet vaan hoitivat tehtävät moitteettomasti. Meillä on upeita nuoria seurassa! 

T07/08 Akatemia joukkueen tytöt toimivat saattajina ottelussa ja pallotyttöinä puolestaan T06 Akatemia joukkue. Lipunkantajina toimivat T05 Akatemian-joukkueen tytöt. Ylpeinä katsoimme kaikkia tyttöjä, jotka edustivat hienosti FC Honkaa maaottelussa. Kiitos tytöille! 

Erityisen kiitoksen ansaitsee FC Hongan pitkäaikainen vapaaehtoinen Pirkko Ilmonen, joka teki mittavat työn tapahtumajärjestelyiden sekä tapahtuman kioskitoiminnan eteen. Ilman Pirkon apua emme olisi selvinneet kokonaisuudesta. Kiitos myös kaikille muille tapahtumassa vapaaehtoisina toimineille honkalaisille, joista osan kanssa oli roolista sovittu etukäteen ja osa otti vastuuta myös tapahtuman aikana. Tämä on me ollaan Honka -henkeä parhaimmillaan! Koko tapahtuman organisointi oli hieno osoitus siitä, kuinka seuran työntekijät ja vapaaehtoiset yhdessä saavat aikaan onnistuneet kokemuksen tapahtumaan osallistuneille. Lämmin kiitos kaikille! 

Kiitos myös FC Espoolle ja toiminnanjohtaja Velimatti Sutelalle avusta erityisesti tapahtumapäivänä! Seurojen välinen yhteistyö on parhaimmillaan tällaista, että yhdessä tekemällä pääsemme hienoon lopputulokseen. Kiitos myös muille seuroille, jotka kannustivat pelaajiaan osallistumaan otteluun. Oli hienoa nähdä, kuinka eri seurojen pelaajat kokoontuivat kannustamaan Suomen naisia! 

Tapahtumasta saadut tuotot kohdennetaan FC Hongan Naisten liigajoukkueen toiminnan tukemiseen. Olemme iloisia, että tapahtuman kautta saimme positiivista näkyvyyttä nais- ja tyttöjalkapallolle. Tytöille on tärkeää osoittaa, että naisten jalkapalloa arvostetaan! Hienoa, että niin moni tuli paikan päälle katsomaan ottelua.  

Meille kaikille jäi ottelutapahtumasta positiivinen mieli ja koimme tapahtumajärjestelyiden onnistuneen hienosti! Yli 2000 kannattajaa loivat tapahtumaan hienon tunnelman  Kiitos Palloliitolle mahdollisuudesta olla mukana tapahtuman organisoinnissa. Tämä oli monelle unohtumaton kokemus! 

#Helmarit #yhteistyö #respect #MeOllaanHonka

 

 

 

 

 

 

Back to top