Etsi tältä sivustolta

Huippuvarusteltu Volkswagen Touran ja striimausvälineet FC Hongan joukkueiden käyttössä

Julkaistu
Palloliiton yhteistyökumppanit Volkswagen ja Telia tarjoavat viisitoista huippuvarusteltua Volkswagen Tourania suomalaisten jalkapalloseurojen käyttöön kauden 2019 loppuun asti. Autoissa olevan Telian striimausratkaisun avulla lasten pelejä pääsee halutessaan seuraamaan helposti myös etänä.

FC Honka osallistui hakuprosessiin ja sai käyttöönsä Volkswagenin sekä striimauslaitteet. Olemme iloisia, että voimme tarjota joukkueillemme mahdollisuuden 7-paikkaisen auton sekä striimauslaitteiden käyttöön! Seurassa järjestettiin sisäinen haku, jonka pohjalta valittiin tässä vaiheessa kymmenen joukkuetta, jotka saavat auton ja laitteet käyttöönsä ja tekevät some-tarinaa esim. turnausmatkoistaan. Pysy joukkueiden matkassa mukana ja seuraa hashtageja #futisauto ja #MeOllaanHonka!

Telian tarjoamat kuvauslaitteet helpottavat vanhempien ja muiden kiinnostuneiden osalta lasten pelien seuraamista myös etänä. Aina ei ole mahdollista päästä kentän laidalle seuraamaan peliä.

Tourania on jo seurassa hyödynnetty mm. joukkueiden matkatessa Eerikkilään sekä Helmareiden ja Esport Hongan edustuksen peleihin matkustettaessa. Heinäkuussa toiminta pääsee varsinaisesti vauhtiin, kun mukaan valitut joukkueet aloittavat vuoroillaan tarinan kertomisen reissuiltaan. Hienoa saada FC Hongan joukkueiden toiminta entistä paremmin esille!

Toiveena on, että auto tuo mahdollisimman laajalti iloa seuran sekä pelaajien tarpeisiin ja toiveisiin. Mitä useampi futaaja autosta hyötyy, sitä parempi!

Touran mukana Naisten A-maajoukkueen harjoitusmaaottelussa Islantia vastaan Leppävaaran stadionilla 17.6.2019.

#futisauto #MeOllaanHonka

Back to top