Etsi tältä sivustolta

Honka B Reservi aloittaa uuden kauden torstaina 1.11.2018

Julkaistu

Päättyneellä kaudella SM-kultaa voittaneen Honka B:n kakkosjoukkueena toimiva B Reservi harjoittelee talvikaudella neljästi viikossa. Joukkueen tavoitteena on vakiinnuttaa paikka B Ykkösessä, valtakunnan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Talvikauden harjoitukset ovat maanantaisin, tiistaisin, torstaisin sekä lauantaisin, sekä sisällä että ulkona.

– Pelaamme ensi kaudella erittäin kovatasoista valtakunnallista sarjaa, sanoo vastuuvalmentaja Bujar Bogujevci. – Kilpailullisuus ja tavoitteellisuus tulee näkymään kaikessa toiminnassamme, niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Joukkueesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joko vastuuvalmentajaan (bujarbogujevci@hotmail.fi) tai joukkueenjohtajaan (marco.granskog@gmail.com).

Back to top